2777
2789
عنوان

بعد از طلاق مامان بابا من عصبی و دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست

شروع کن روی خودت کار کن. هر وقت عصبی میشی یه لیوان آب بخور. برو تو صحرا انقدر جیغ بزن آروم شی. یه بالش بردار تا میتونی مشت بزن بهش. یع کاغذ بردار تا حد امکان خط خطیش کن حرصت بخوابه. وقتایی که اروم تری بنویس. فقط بنویس. از عر چی ناراحتی. از هر کی ناراحتی. حرفهایی که تو دلت مونده. بنویس و بسوزون. امیدوارم مشکلاتت حل بشه. از مجازی و تلویزیون هم دوری کن و سعی کن یه روتین ورزش و پیاده روی داشته باشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چجوری پیشگیری بشه؟به کی بگم؟کجا بگم؟رفتم دکتر بهم سرتالین داد یک ماه فقط مثل مرده چپ و راست میفتادم ...

ببینین خداشاهده هیچکدوم از قرص و دارو ابنا فایده نداره

باید محیطی که توش زندگی میکنی آروم باشه و اذیت نشی!!

اگه واقعا میخوایی حالت خوب بشه،،، ممن جای شما بودم میرفتم کار میکردم،،، طلا و پول و هرچی بود میفروختیم و مامانم رو راضی میکردم و میرفتم یه خونه کوچیکه و ارزون رهن میکردم،،،، چندماه یه بارم نمیزاشتم چشمم به خاله ها و مامان بزرگ و هرکس که باعث آزارم میشه برسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تو فضای سالمی بزرگ نشدی آسیب دیدی تقصیری نداری بازم خوبه حواست هست که این یه مشکلیه که بوجود ا ...

بنظرت خوب میشم؟نرمال میشم؟

دیگه خودم از خودم خسته شدم

یکی بهم حرفی بگه میزنم زیر گریه دعوا راه میندازم

نه میتونم کلاسی برم چون تمرکز ندارم

نه پولی دارم دقت بزارم برم روانشناس

فقط تند تند میام اینجا تاپیک میزنم یکی یه حرفی بزنه یه راهی

رفتم کمیته درخواست کمک کردم خاک تو سرشون گفتن تو شامل نمیشی برو شکایت کن نفقه بگیر (دیگه خبر ندارن بابا من ی روانی ردی هس که اگه بفهمه دخترش شکایت کرده بابت نفقه قسم میخورم سر از تنم جدا میکنه)این خوی درندگی تو وجودش مینبم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
مرسی عشقم لطف داری وقتی با کسی حرف میزنم بهم میگن عاقلی چمیدونم حالیته فلان این زیادی فهمیدن منو روا ...

اتفاقا به این فاصله نیاز داری چون ذهنت دیگه خسته شده

شاید پیدا کردن دوستای شاد و حیوون خونگی خیلی بهت کمک کنه نه به صورت ریشه ای اما میتونه مسکن باشه تا کم کم زندگیت تغییر کنه

چند سالته ؟

عزیزم من بدتر از شمام اعصابمون ضعیف و داغون شده متاسفانه رگ های اعصاب که بمیرن و نابود بشن هیچوقت دی ...

😭😭اره راست میگی قبول دارم

بنظرت وقت بزارم رو خودم درمان میشم؟

رگ های عصبی من نابود نشده باشه؟؟بقران اگ عصبی بشم خودمو نابود کردم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اتفاقا به این فاصله نیاز داری چون ذهنت دیگه خسته شده شاید پیدا کردن دوستای شاد و حیوون خونگی خیلی به ...

۲۲حوصله درس خوندن هم ندارم گفتم کنکور بدمبه خدای بزرگ قسم تمرکز ندارم ی صفجه بخونم

اصلا نمیدونم چجوری خودمونجات بدم

هیشکی هم کمکم نمیکنه

عزیزم چند سالته

۲۲

اسی یه سوال ازت میپرسم که اگه روراست باشی با خودت میتونه خیلی کمکت کنه ذهنت روشن شه از اتفاقا

اینکه فکر میکنی دلیل اصلی عصبانیتت چیه؟ مثلا از چی انقدر عصبی میشه؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

😭😭اره راست میگی قبول دارمبنظرت وقت بزارم رو خودم درمان میشم؟رگ های عصبی من نابود نشده باشه؟؟بقران ...

عزیززدلم بیا بغلم🥺🥺🥺

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

چند سالته عزیزم؟ مامانت شاغل نیست؟

ن نیست ی مشکلی داره متاسفانه ک اصلا نمیتونه بیرون کار کنه

توانش رو نداره (نمیتونم واضح بگم)

بنده خدا یه مدت نون پخت قالی بافت دیسک گرفت چمیدونم چرم دوزی کرد فروخت کسی نخرید ول کرد کاری از دستش برنمیاد

شما متوجه حرفای من نشدی حتی همین متنی که نوشتی منو عصبی کرد چون منظور من اصلا این نیست گفتم که با طل ...

متاسفانه من بچه های مشابه شما دیدم که پدر و مادر زمانیکه باید طلاق نگرفتن و بعد خراب گردن بچگی فرزندشون حالا به هر دلیلی اعم از حرف مردم/بچه طلاق نشه و.. اذیتش کردن اما بچه ها بعد یک مدت خودشون رو جمع کردن شما باید ببینی دلیل واقعیت چیه؟

میگی با طلاق مشکلی نداری پس چرا پدر و مادرت مقصرن؟اگه موضوع نگاه اطرافیانه چرا حس میکنی اون نگاه برات سنگینه؟

باید بشینی با خودت دو دو تا چهارتا کنی و دنبال علت باشی تا بعد دنبال درمان بری