2777
2789
عنوان

واقعا نمیتونم درک کنم چرا اینطوریه

161 بازدید | 13 پست

بعضی ها اینقدر خوشبختن ماشین خوب زندگی خوب خونه خوب بچه های سالم و عاقل و خانواده شوهر خوب .کار و بار اوکی .ولی بعضی ها یه قرون پول با بدبختی در میارن شوهرشون اذیت میکنه مادرشوهر از اون ور چرا واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون هر کسی مخلوق منحصربفردیه و شرایط و مسیر منحصر بفردی داره و ما بر اساس نگاه ناقصمون به اشتباه خیال کردیم خیلی شبیه به هم و مقایسه پذیریم اما در واقع بسیار متفاوت از همیم.

مثلا من چه فرقی با دوستم دارم

همه چیزتون متفاوتند.

حتی ویژگی های زیستی مون هم بسیار متفاوته، لذا عالم پزشکی هم به طب شخصی سازی شده روی آورده.

هر کسی بر اساس مختصات خودش باید برنامه ریزی و تدبیر داشته باشه.

نه اینو که میدونم بعضی ها بدون هیچ زحمتی همه چیز دارن

عزیزم زن که نباید خرجی کسیو بده چه زحمتی بکشه اینهمه از حقو حقوق زنا زدن همچیش نصف مرد

وظیفه مرداس خرج زنو دخترشونو بکشن بعضیاشون خیلی پررو و طلبکار شدن بعضی که گستاختر و وقیحتر توقع دارن زنای دورشون خرجشونو بکشن

نه اینو که میدونم بعضی ها بدون هیچ زحمتی همه چیز دارن

هیچ کس بدون زحمت به هیچ جایی نمیرسه. شما تو زندگیشون دقیق نشدی فقط از کوه یخ یک هشتم بالاش که روی آبه رو دیدی. هفت هشتمش زیر آبه. اینجوری به بیراهه میری.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز