2777
2789
عنوان

بعد از طلاق مامان بابا من عصبی و دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس رهات نکردنمادرت هم اون حرفو بخاطر اخلاقت گفتچون خیلی عصبی شدیوگرنه سر و ته مادره مادر هم هیچوقت ن ...

شما متوجه حرفای من نشدی

حتی همین متنی که نوشتی منو عصبی کرد چون منظور من اصلا این نیست

گفتم که با طلاقشون مشکلی ندارم اگر بنا به طلاق بود کاش وقتی کودک بودم جدا میشدن چون اونا از اون تایم درگیرن

من در گذر زمان بخاطر دعوا و کشمکش ها ضعف اعصاب گرفتم واخلاقم و برخوردم بخاطر همین مسئله س

منظورم اینه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چون باهوشی که حساسی چون عزت نفس داری ارزش خودت رو میدونی

من توانایی و تحمل فشار و تحقیر از سمت اطرافیان رو ندارم

سریع عصبی میشم و باهاشون میرم تو زاویه

بدجور کینه به دل میگیرم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
شما متوجه حرفای من نشدی حتی همین متنی که نوشتی منو عصبی کرد چون منظور من اصلا این نیست گفتم که با طل ...

ببین اسی حق داری ولی باید این ضعف اعصابت پیشگیری بشه عزیزم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

شما متوجه حرفای من نشدی حتی همین متنی که نوشتی منو عصبی کرد چون منظور من اصلا این نیست گفتم که با طل ...

خیلی خب

پس الان که والدینت جدا شدن، از مامانت عصبانی هستی

یا چون در طول زمان اذیت شدی

هر دوش قابل درکه، اما اگر بخوای همینطور به عصبانی بودن ادامه بدی، خودت خودت رو نابود میکنی

😄 چون قبلا میگفتی چرا طلاق گرفتن منو ول کردن

الان اینو میگی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولی بنظرم چون توانایی دیدن ضعف هاتو داری و میتونی اینقدر شفاف حقیقت رو ببینی خیلی ذهن منعطفی داری و ...

مرسی عشقم لطف داری وقتی با کسی حرف میزنم بهم میگن عاقلی چمیدونم حالیته فلان

این زیادی فهمیدن منو روانی کرده بدجورم روانی

کاش می شد از همه اطرافیانم فاصله بگیرم از همشووون

کاش پولشو داشتم دلم میخواد یه جا وام بهم بدن بقران فقط بزارم صرف درمان روان و اعصاب خودم میشه یعنی؟

دارو بخور گلم فعلا خرج زیادی نداره یه ویزیت برو داروبگید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ببین اسی حق داری ولی باید این ضعف اعصابت پیشگیری بشه عزیزم

چجوری پیشگیری بشه؟

به کی بگم؟کجا بگم؟

رفتم دکتر بهم سرتالین داد یک ماه فقط مثل مرده چپ و راست میفتادم هیچی حالیم نبود نمیتونستم یه صفحه کتاب بخونم انگار مغزمو تعطیل کرده بود دیگه نخوردم

دقیقا

تو فضای سالمی بزرگ نشدی آسیب دیدی

تقصیری نداری

بازم خوبه حواست هست که این یه مشکلیه که بوجود اومده و دنبال راه حلی

عزیزم من بدتر از شمام

اعصابمون ضعیف و داغون شده

متاسفانه رگ های اعصاب که بمیرن و نابود بشن هیچوقت دیگه ترمیم نمیشن،،،

و خیلی کم تحمل میشه آدم و تا آخر عمر این عصبی بودن باهاشه

روانشناس و اینا هستن و قرص های آرام بخش،،، ولی بنظرم مهم ترینش اینه که شما تو شرایطی قرار بگیری که آرامش داشته باشی!!

مثلا من خودم اگه شرایطم اکی باشه شاید شش ماه یه بارم عصبی نشم!!

شما محیط سمی داری زندگی میکنی که تو شرایط بد قرار داری و همه جوره داری اذیت میشی!!

متاسفانه تا محیطی که توش هستی آروم نباشه،،، شما هم درست نمیشی

با مامانت برید یه خونه خیلی کوچیک50 متری بگیرید زندگی کنید!!!

حداقل از دست خاله و اینا راحت بشی

چجوری پیشگیری بشه؟به کی بگم؟کجا بگم؟رفتم دکتر بهم سرتالین داد یک ماه فقط مثل مرده چپ و راست میفتادم ...

چند سالته؟

اگر میتونی برو باشگاه کمی ذهنت ازاد بشه

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚