2777
2789
عنوان

بعد از طلاق مامان بابا من عصبی و دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 65 پست
چجوری پیشگیری بشه؟به کی بگم؟کجا بگم؟رفتم دکتر بهم سرتالین داد یک ماه فقط مثل مرده چپ و راست میفتادم ...

سرت الین داروییی نیست که به همه بسازه.

مخصوصا که ایرانیه. شما با مشورت دکتر آستارا مصرف کن. ایشالا که بهتر میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جایی نمیرم فعلا دنبالشم که کاری کنم

ببین بنظرم فعلا کم کم از چیزای کوچیک شروع کن تا خودتو آروم کنی

مثلا برای یه روز کامل هیچ کاری نکن

کلا برو یه گوشه بشین با کسی خیلی حرف نزن

سعی کن بی تفاوت باشی

تو این یه روز یه کاغذ بردار و اول خودتو نعرفی کن واسه خودت ، بعد بنویس موقعیت الانت چطوریه. بعدش از چیزایی که عصبانیت میکنن بنویس

و بعد زندگی ای که میخوای واسه خودت بسازی

بعدش میتونی بخوابی رو زمین و چندبار نفس عمیق بکشی و به هیچی جز تنفسات فکر نکنی، بزار حتی برای یک دقیقه هم که شده ذهنت خالی شه

بعدش یه جا بنویس به مدت مثلا ۲۴ ساعت قول میدم هر وقت خواستم عصبانی شم بیام و دلیلشو رو کاغذ اول بنویسموقتی عصبانی شدی به این فکر کن اینا کم کم خیلی اثرات بدی روت میزاره

ببخشیدا ولی حتی میتونه تورو به جنون برسونه و این موضوعی نیست که نادیده بگیریش، بعدشم کسی نمیتونه برات کاری بکنه و همه میرن پی زندگی خودشون ، فقط خودتی که باید مراقب خودت باشی

تا ۱ هفته یا چند روز سعی کن همین روش کاغذو بکار ببری

نماز اگه اعتقاد داری بخون نه برای انجام واجبات برای اینکه با خدا حرف بزنی و آروم شی و خالی شی

تا چند روز هیچ کاری نکن حتی عصبانی شدن

بزار رها باشی

بعد چند روز تصمیم بگیر ۲ تا کار که برات خیلی خوبه و نتیجه داره رو انتخاب کنی مثلا میتونی درس خوندن و یاد گرفتن یه حرفه یا مهارتو انتخاب کنی و همه تمرکزتو بزاری روش تا پول در بیاری

ولی الان فعلا زوده به این مرحله فکر کنی ، اول چند روز فقط رو آروم کردن خودت تمرکز کن

کلا مراحلش اینطوریه :

۱. چند روز سکوت و نماز خوندن و نوشتن رو کاغذ

۲. فقط انتخاب اهدافت *فقط ۲ الی ۳ تا

۳. یسری کارهای روانشناسی برای تخلیه خودت که فعلا بدردت بخوره تا بعد حتما بری مشاوره به صورت اصولی

۴. درس و کار همراه با آرامش

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

عزیزدلم خصوصی پیام دادم 💋

♥️😘

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
دلم میخواد یه وام گنده بتونم جور کنم وقت بزارم فقط برم روانشناس

چند سالته? درس میخونی؟

میدونی زندگی هیچ وقت عادلانه نیست. اصلا تاحالا فکر اینو کردی دنبال کاری باشی برای خودت. ؟ به نظرم به جای اینکه خودتو غرق مشکلاتت بکنی بهتر به فکر عوض کردن شرایطت باشی. برای زندگیت بجنگ .تو حیفی. خودتو به دست تقدیر نسپار . از فروشندگی میتونی شروع کنی تا کمی پول یه دست بیاری. اونوقت میتونی اون پول واسه مهارتی که دوست داری خرج کنی و باهاش یه کار جدید مثل کار تو یک لاین از آرایشگری هزینه کنی . ناامید نباش

خیلی برات خوشحالم که خودت میدونی عصبی هستی پس یک قدم جلو هستی واسه عوض کردن شرایطت