شش تا خواهر دارم و دوتا برادر همه بهم تبریک گفت روز مادر اما به من رسید هیچی نگفتن😭😭😭😭منم خواهرش ...
روزت مبارک شیر زن❤❤
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ناراحت نباش منم تبریک نگرفتم ناراحت نیستم برات مهم نباشه البته من یه نقاشی خوشکل گرفتم
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم مطمعنا یکی از بهترین زن های دنیا هستی پیش خدا خوب باش خدا دوستت داشته باشه
بقیهی آدما مهم نیستن
خیلی سخته شش تا خواهر داشته باشی دوتا برادر اما تنهایی تنهایی
انشالله به حق خانوم فاطمه ی زهرا گره از مشکلاتت باز شه و درهای رحمت خدا به روت وا شه جوری که خودت باورت نشه..روزتم مبارک مادر نازنین💋⚘️دعات میکنم عزیزجان