2777
2789
شاید از این شرایطی که داری بهتر باشه خواهر.چه میدونی؟دختر همسایه مامانم بنده خدا خیلی سنش بالابود با ...

من یکی از خواهرام خییییییلی عذابم میداد حرفهای زشت میزد بقدری که دوستم برا من حالش خراب میشد به شوهرش گفت اونم به دوستم گفت مهتاب بگو هر وقت خواهرش رفت بیرون بگه خواهرشو سوار ماشین کنم باهاش...... بقران دلم نیومد اما خونواده م چجوری دلش میاد با من اینکارو کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا تون چقدررررر سنگ دل وپلید هستید بلانسبت

اسی میگه بچه ی هشت ساله دارم مادرم،چون جدا شده طلاق گرفته نباید بهش تبریک بگن؟؟؟

عجب بابا

میگی سالهاست مثل اسیرها زندگی میکنم من باور میکنم چون پوسته خودمم بعداز به اشتباه بزرگ دیگه نمیذاشتن بیرون بره تنهایی،ولی اینکه بچه داری و نمیتونی باهاش بری بیرون پارک مدرسه ش قلب منو به درد آورد

امیدوارم مشکلت هرچه زودتر درست شه یکم جسور باش

سلام خانما اپلیکشن میلی گد رو هرکس نصب کنه ۵میلی طلا رایگان میگیره اما تو قسمت ورود باید کد دعوت حتما بزنه تا بهش تعلق بگیره و برداشت کنه.

کد دعوت. milli-khxoi اینو وارد کنید بهتون تعلق میگره

سعی کن به بهانه مدرسه پسرت کادو و وسیله خریدن برا پسرت کمک خرج شدن این چیزا بری تو اجتماع تا وابسته یه تبریک این جماعت سنگ دل نباشی برات بهترینهارا آرزو میکنم ان شالله سال دیگ بیایی بگی باورم نمیشه در عرض یکسال چقد زندگیم به سمت ارامش خوشلختی عشق تغییر کرده

روزت مبارک مادر مهربون

خب شما جدا شدی یعنی الان مجردی زن کسی نیستی که بخوان تبریک بگن

لزومی نداره زن کسی باشی. همین که زنی کافیه

منم مجردم ناراحت میشم تبریک نگن .

ولی خب بازم بعضی ها خوششون میاد ادم رو ناراحت کنن که مثلا مجردی و...

خدایا شکرت.
بیشتر از این ناراحتم چرا آنقدر جلو پسرم باهام بد رفتاری میکنن

نمیتونی یه اقدامی کنی؟ کاری جیزی پیدا کتی و درامد داشته باشی؟

اینجوری اعصابت ارومتر میشه و برات خیلی بهتره.

سعی کن بهشون فکر نکنی فدای سرت . اونا شخصیت خودشون رو نشون دادن

ضعیف نیستم بخدا جایی ندارم برم میترسم اگه داد بزنم پسرمو بزنن فقط بخاطر پسرم سکوت کردم

سعی کن تو همون خونه برای خودت و پسرت شادی فراهم کنی. به طوری که سختی ها برات راحت بگذره.

یکی از دوستام مثل شما بود. میگفت درسته خسته میشم خواهر و برادرام میان خونه مون و همه کارا با منه. ولی خودم رو اینجوری اروم میکنم که بلخره من سرکار هم میرفتم باید کار میکردمو خسته میشدم. کار خونه و اشپزی و در خدمت بقیه رو کرده بود برا خودش مثل کار بیرون. باهاشون در ارتباط بود برای سرگرمی و فقط تو جمعشون بود..... برای گذران وقت و نظری نمیداد.

خواستگار خوب و با اخلاق داشتی و اگر فقیر هم بود طوری نیست همین که تو و بچه ات رو میخواست کافیه. ازدواج کن... سخت نگیر

خدایا شکرت.