بیشتر از این ناراحتم چرا آنقدر جلو پسرم باهام بد رفتاری میکنن
خوب مهم اینه برای پسرت بهترین مادری بقیهی دنیا رو ول کن نه پدر نه مادر نه برادر ونه خواهر واسه کسی نمیمونه من خودم ۸تا خواهر برادر هستیم ولی تو دنیا هیچکس مهم تر از پسر هام نیست تازه اونا هم وظیفه ندارن تا ابد پیش ما بمونن پس اعتمادبنفس خودت رو بیشتر کن
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بخاطر یک اشتباه اونم تو جوونیم باهام بد شدن هست ساله نمیزارن پامو بزارم بیرون از خونه
ول کن کسی جز پسرت برات مهم نباشه اونم چون از بطن خودت دنیا اومده وگرنه ارزش نداره به خاطر کسانی ناراحت باشی که شما رو فراموش کردن
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چشم حتما ولی امیدت به خدا من کی باشم که ارزش این رو داشته باشه برای شما دعا کنه
جایی رو ندارم برم اگه مامان بابام چیزی بشه بیرونم میکنن منو پسرمو از خونه 😭😭😭تو رو خدا دعا کن کار ...
با ایشالا ماشالله چیزی درس نمیشه همت کن برو سر کار پسرت بزگ شده زندگی جدا واسه خودت جور کن جنس بیار تو خونه بفروش ترشی درس کن کیک و دسر یه کاری دست و پا کن