2777
2789
شش تا خواهر دارم و دوتا برادر همه بهم تبریک گفت روز مادر اما به من رسید هیچی نگفتن😭😭😭😭منم خواهرش ...

روزت مبارک شیر زن❤❤

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون مهربونم🥺

ناراحت نباش منم تبریک نگرفتم ناراحت نیستم برات مهم نباشه البته من یه نقاشی خوشکل گرفتم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دلم بدجور شکسته😭😭😭😭اینا منو نمیبینه چرا خدا باهام اینکارو میکنه

عزیزم مطمعنا یکی از بهترین زن های دنیا هستی پیش خدا خوب باش خدا دوستت داشته باشه

بقیهی آدما مهم نیستن

عزیزم مطمعنا یکی از بهترین زن های دنیا هستی پیش خدا خوب باش خدا دوستت داشته باشه بقیهی آدما مهم نیست ...

بخاطر یک اشتباه اونم تو جوونیم باهام بد شدن هست ساله نمیزارن پامو بزارم بیرون از خونه

عزیز دلبه خودت بگو اینم میگذره تموم میشه میرهروزای خوب و شاد میاد 🙂 بیخیال غصشو نخور اینقدر بدتر رو ...

خیلی سخته شش تا خواهر داشته باشی دوتا برادر اما تنهایی تنهایی

بیخود نمیزارن تو خودت مادری تا کی پدر مادر زنده است تو خونه بمونی برو خرج خودتو بچتو دربیار سرت بالا ...

نمیزارن برم در قفل میکنن تا یک چیزی بگم میگن اگه بلایی سر مامان بابا بیاد تو مقصری

خیلی سخته شش تا خواهر داشته باشی دوتا برادر اما تنهایی تنهایی

انشالله به حق خانوم فاطمه ی زهرا گره از مشکلاتت باز شه و درهای رحمت خدا به روت وا شه جوری که خودت باورت نشه..روزتم مبارک مادر نازنین💋⚘️دعات میکنم عزیزجان