2777
2789

من دیروز گرفتم ۴ نفریم دو میلیون ۴۸۰تومن

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر ماه نمیدن امسال کلا س بار دادن

آخرین بارم همین آذر ماهه که ۲۲ آذر واس دهک ۱ تا ۳ شارژ کردن نفری ۶۲۰ تومن

شنبه این هفته هم قرار برا دهک ۴ تا ۷ فعال کنن ک ۳۵۰ تومنه نفری

چند روز پیش ۳ نفریم ۱۸۰۰ قبلن کمتر بود

ولی دو ماه پیش به دهک ۳ تنزل یافتیم حالا جالبه اتفاقن چون پول زیاد توی کارتمون میومد اون ماه میگفتیم نکنه یارانه قطع کنن دولت گفت نگران نباش بیا تازه کمتم کردم 😂

دهک یکتا سه هستید؟

بله

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز