2777
2789

هزینه تلفن چقدر شد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مشاوره هه؟وای طرف که با من حرف میزد یه گاو واقعی بود

اره.نمیدونم واقعا نیاز دارم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شهری میاد بیست دقیقه بیشتر فرصت نداری

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره.نمیدونم واقعا نیاز دارم

من متاسفانه انقدر حالم بد بود که یادم نیست

همون موقع از طرف بپرس وقتی تماس میگیری

شاید شانس تو خوب باشه و مشاور خوبی پشت خط باشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اون مشاوره هه؟وای طرف که با من حرف میزد یه گاو واقعی بود

خیلی ها ناراضی ان

مامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری نمیتونی بکنی انگار سوادش در حد پنجم دبستان بود شعورش هم صفر

👊
خیلی ها ناراضی انمامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری ...

چیکار کنم پس

خیلی ها ناراضی انمامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری ...

نمیدونم واقعا اینایی که حرف میزنن تحصیلاتشون چیه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂