rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 عنوان کسی هست جدیدا به چهارده هشتاد زنگ زده باشه 96 بازدید | 9 پست هزینه تلفن چقدر شد با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ 1404/09/20 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3082 اون مشاوره هه؟وای طرف که با من حرف میزد یه گاو واقعی بود اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
maylaaa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1177 مننمیدونم والا با موبایل میزنم من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 اون مشاوره هه؟وای طرف که با من حرف میزد یه گاو واقعی بود اره.نمیدونم واقعا نیاز دارم با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
کدوقلقلهزنتنبل عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 19336 شهری میاد بیست دقیقه بیشتر فرصت نداری خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
maryamb20782 عضویت: 1392/05/17 تعداد پست: 20849 من یه بار زنگ زدم یکساعت پشت خط بودم بعد قطع کردم وصل نشد
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3082 اره.نمیدونم واقعا نیاز دارم من متاسفانه انقدر حالم بد بود که یادم نیستهمون موقع از طرف بپرس وقتی تماس میگیریشاید شانس تو خوب باشه و مشاور خوبی پشت خط باشه اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6186 اون مشاوره هه؟وای طرف که با من حرف میزد یه گاو واقعی بود خیلی ها ناراضی انمامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری نمیتونی بکنی انگار سوادش در حد پنجم دبستان بود شعورش هم صفر 👊
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 7032 خیلی ها ناراضی انمامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری ... چیکار کنم پس با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
00چکامه00 عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 3082 خیلی ها ناراضی انمامان منم یکبار زنگ زد خانومه نزاشت دو دقیقه مامانم حرف بزنه گفت همینه که هست کاری ... نمیدونم واقعا اینایی که حرف میزنن تحصیلاتشون چیه اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂