2777
2789

برادر شوهرم واحد بالایی ما هستش

امروز من جلو در نشسته بودم روسری سرم نبود لباسم کمی بد بود از گردنم کمی پایین ترو نشون میداد برادر شوهرم با شوهرم کار داشت فکر کرد کسی تو خونه نیست با قدرت درو باز کرد امد تو یک لحظه که منو دید قبض روح شد همون لحظه پسرم بلند شد برادر شوهرمو نگاه کرد شوهرم بلند شد ببينه چی شده یک لحظه منو برادر شوهرمو نگاه کرد اصلا چند ثانیه مکس شد برادر شوهرم عاج واج موند اصلا صحبت نکرد از اون ور شوهرم همین جوری داره نگاه میکنه گفت ببخشید رفت بیرون البته خودم خجالت کشیدم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنده دار نیس که

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
شاید شوهرت لخت بود تو خونه باید همینجور میومد تو؟

میدونم بیشعور دیگه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

سکوسینه رودیده😂😂😂امشب به یادت...

نه لباسم اونقدرم پایین نبود