2777
2789
عنوان

تو بارداری قند خونتون چند بود

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 33 پست
ممکنه...حالا به دکتر بگو تکرارش کنیواسه خواهر من پیش اومد

ی هفته مراعات کنم،بعد برم آزمایش بدم،خداکنه از همون شام سنگین بوده باشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من ۱۵۰ شد اخراش .نوشابمو حتما باید میخوردم پفک و شیرینی هم خیلی میخوردم .بعد بارداری درست میشه.ولی ش ...

وای چه دلی داشتی!!!!قند خیلی خطرناکه

در حالت عادی هم نوشابه خوردن مدام خوب تیس چه برسه بارداری و دیابت هم داشته باشی!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن به بچه خطر داره،شما ویار میکردی اینارو؟

اره خوب نیست برا رشد بچع .من اره متاسفانه مخصوصا پفک و نوشابه.شما برنج و قند و شیرینجاتو کم کن سبزیجات و ببر بالا .بامیه میگن خیلی خوبه برا دیابت استفاده کن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

انشاالله عزیزم،بخدا همش دعا میکنم هرکس بچه میخواد،خدا زود بهش بده،من خودم چهار ماه بود اقدام بودم کل ...

الحمدولله دامنت سبز شد..خدا واست نگهش داره. من نت زدم نوشته باید زیر95باشه قند داخل بارداری.

ولی خب باز رعایت کن.

دکتر ازمایشگاه یا دکتر خودت چیزی نکفت که بالاس یا بالا نیس؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اره خوب نیست برا رشد بچع .من اره متاسفانه مخصوصا پفک و نوشابه.شما برنج و قند و شیرینجاتو کم کن سبزیج ...

کلا شیرینی وقند روحذف میکنم،برنج و نون رو هم کم میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
وای چه دلی داشتی!!!!قند خیلی خطرناکهدر حالت عادی هم نوشابه خوردن مدام خوب تیس چه برسه بارداری و دیاب ...

دست خودم نبود همش عطش و هوس شدید داشتم خیلی کنترل میکردم خودمو تازه. دنیا اومد زردی داشت پسرم .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الحمدولله دامنت سبز شد..خدا واست نگهش داره. من نت زدم نوشته باید زیر95باشه قند داخل بارداری. ولی خب ...

سلامت باشی عزیزم،انشاالله خدا یه نی نی شیطون بهت بده،نه تو آزمایشگاه چیزی نگفتن،شب جواب ازمایشم اومد دکتر نرفتم هنوز،ولی تو آزمایش نرمال تا۹۹بود،واسه من هشت تا زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیاده روی و فیبر زیاد رو جدی بگیرحبوبات نان جو سبوس دارحذف نون سفیدکنترل برنج و سیب زمینی و ماکارونی ...

حتما رعایت میکنم از امروز،ولی تو بهداشت گفت تا سه ماه زیاد پیاده روی نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی عزیزم،انشاالله خدا یه نی نی شیطون بهت بده،نه تو آزمایشگاه چیزی نگفتن،شب جواب ازمایشم اومد ...

تا میتونی سبزی کاهو چیزای فیبر دار بخور قند رو میاره پایین. ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چند هفته هستی؟

نزدیک پنج هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما رعایت میکنم از امروز،ولی تو بهداشت گفت تا سه ماه زیاد پیاده روی نکن

اره راست میگه. حتی نزدیکی هم به دکتر بگو ببین واسه منع نیس انجام بده...

بسلامتی...آخی اولشی

قربونت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40