اره خوب نیست برا رشد بچع .من اره متاسفانه مخصوصا پفک و نوشابه.شما برنج و قند و شیرینجاتو کم کن سبزیجات و ببر بالا .بامیه میگن خیلی خوبه برا دیابت استفاده کن
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
وای چه دلی داشتی!!!!قند خیلی خطرناکهدر حالت عادی هم نوشابه خوردن مدام خوب تیس چه برسه بارداری و دیاب ...
دست خودم نبود همش عطش و هوس شدید داشتم خیلی کنترل میکردم خودمو تازه. دنیا اومد زردی داشت پسرم .
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
الحمدولله دامنت سبز شد..خدا واست نگهش داره. من نت زدم نوشته باید زیر95باشه قند داخل بارداری. ولی خب ...
سلامت باشی عزیزم،انشاالله خدا یه نی نی شیطون بهت بده،نه تو آزمایشگاه چیزی نگفتن،شب جواب ازمایشم اومد دکتر نرفتم هنوز،ولی تو آزمایش نرمال تا۹۹بود،واسه من هشت تا زیاده
فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..