2777
2789
عنوان

تو بارداری قند خونتون چند بود

151 بازدید | 33 پست

دوستان من ماه اولمه،قند خونم شد۱۰۷،خیلی نگرانم،چجوری بیارمش پایین؟

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
مصرف شیرینی جات رو کنترل کن

دیگ اصلا قند وشیرینی نمیخورم،ولی سیب زمینی وبرنج رو نمیشه نخورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۵۰ شد اخراش .نوشابمو حتما باید میخوردم پفک و شیرینی هم خیلی میخوردم .بعد بارداری درست میشه.ولی شما رعایت کن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اسی علایم بارداریت چی بود؟

خب برنج زیاد نخور چیزای قندی باز به دکتر بگو بهترمیگه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

قند ناشتا ۱۰۷بود؟

اره ناشتا رفتم چکاپ دادم،من خیلی شیرینی نمیخورم،فقط با چای قند میخورم نمیدونم چرا اینجوری شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگ اصلا قند وشیرینی نمیخورم،ولی سیب زمینی وبرنج رو نمیشه نخورد

باید کنترل شده بخوری

راه جز مراعات غذایی نداره

اگرم کنترل نشه دارو باید مصرف کنی

یه بار دیگه تکرار کن شاید شام سنگین خورده بودی

اسی علایم بارداریت چی بود؟خب برنج زیاد نخور چیزای قندی باز به دکتر بگو بهترمیگه.

برنج نباشه که نمیشه،کمر درد شدید داشتم،دل درد پریود داشتم که گاهی شدید میشد،لکه بینی هم داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید کنترل شده بخوریراه جز مراعات غذایی ندارهاگرم کنترل نشه دارو باید مصرف کنییه بار دیگه تکرار کن ش ...

شام خیلی سنگینی خوردم ولی ده ساعت قبل آزمایش چیزی نخوردم،ممکنه از شام هم باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برنج نباشه که نمیشه،کمر درد شدید داشتم،دل درد پریود داشتم که گاهی شدید میشد،لکه بینی هم داشتم

واسه منم دعاکن این ماه مثبت باشم دست راستت رو سرمن😭🤲

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من ۱۵۰ شد اخراش .نوشابمو حتما باید میخوردم پفک و شیرینی هم خیلی میخوردم .بعد بارداری درست میشه.ولی ش ...

اخه میگن به بچه خطر داره،شما ویار میکردی اینارو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه منم دعاکن این ماه مثبت باشم دست راستت رو سرمن😭🤲

انشاالله عزیزم،بخدا همش دعا میکنم هرکس بچه میخواد،خدا زود بهش بده،من خودم چهار ماه بود اقدام بودم کلی گریه کردم وناامید شده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40