2777
2789
عنوان

هم اتاقیم توی خوابگاه خیلی گدا گشنه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 42 پست
اگه یکککک بار گفته باشه که شیما بیا یه تیکه گوشت بخور حتی یک بارم نگفته وقتایی که من نیستم میره درست ...

خب پس فرصت طلبه . استفاده میکنه .

ایندفعه سعیکن اتاقت رو تغییر بدی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم میتونی درست برخورد کنی من فقط ی کلمه گفتم شاید مشکلی داره اولا ، ثانین خودتون نمیفهمید که چطو ...

ببخشید عزیزم حرفم زشت بود یک لحظه عصبانی شدم معذرت میخوام.

دقیقاااا

ببین اینارو قشنگ باید حالیشون کرد

تعارفش نکن

گفت ی لقمه بخورم ی لقمه بده دستش برو رو تختت بقیه ش رو بخور

وقتایی که نیست غذا بخور

کم محلش کن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

حالا یه هم کلاسی دیگه هم داشتم یه روز بهم گفت فلانی من قراره به دوستام سر یه جریانی سور بدم، تو هم بیا، چند باری من پول غذاش رو حساب کرده بودم گفتم شاید میخواد جبران کنه. رسیدیم اونجا و هر کسی چیزی سفارش داد. موقع حساب کردن گفت فلانی من پول کارتم کمه میشه کارتت رو بدی بعدش من پولت رو میدم. بعدش دیدم کل هزینه رو با کارت من کشیده به بهانه اینکه نمیشد دو بار کارت بکشم. نشون به این نشون که تسویه این حساب شیش ماه طول کشید. خیلی از این جریانها سر من اومد

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

من نزدیک به ۵۰ سال سن دارم و جاهای مختلف کار کردم و زندگی کردم و از روی تجربه دارم میگم که آدمای گدا گشته رو در اسرع وقت باید قاطعانه از زندگی حذف کرد ، روح و روان و پول آدم رو به هدر میدن و اکثرا" نمک نشناس و پررو هستن ، به هیج عنوان بهش رو نده و ازش جدا شو تا راحت شی .

خواهر باباش قصابه هرررر هفته واسش گوشت تازه میفرسته از شهرستان. هر ماه هم پول بی چون و چرا واریز میش ...

این آدم پررو هست، و شما خجالتی، تنها چارت اینه تعارف رو کنار بگذاری همین، هیچ راه دیگه ای نیست، خیلی راحت گفت از غذات بخورم بگو کمه خودم گشنمه، تهش ی قاشق براش بکش، چرا میگی برای دونفر میپزم؟!!

گفت خوراکی هاتو کی میخوری بگو برو بخر اگر دوست داری،

خودت رو بزن ب اون راه تعارف نکن، مثلا پفک میخوری گفت بده جلوش نگیر، خودت 2 دونه بزار کف دستش، بعد هم جمع کن بزار کیفت ،،،

خودش میفهمه اگر عقل داشته باشه، اگر نه هم ک خودت راحت میشی