یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قدر خودتو بدون ایا تو قبلش با کسی میخوابیدی اون بازم قبولت میکرد بعدشم اگه یه روزی از دهنت بپره که م ...
حالا انگار خیلیا کلا شوهرشون از اول نداشته یا همچین خودشون. والا بعضی مردا و دخترای بیشعور صدتا کار قبل ازدواج میکنن بعد دنبال ادم پاک میگردن. ولی در کل درمورد همه صدق نمیکنه. حتی اگر فرضا شوهرش بگه میدونسته و بازم زنم شده احمقه این حرف حرف درستی نیس. این خانم هم واقعا نمیدونه مگه دوربین مداربسته داشته اینو ببینه یا شایدم بقیه از رو حسادت گفتن بهش
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
اگر سنش پایین که خوب هیچ اما اگر بالا 25 هست به نظرم اگر با کسی رابطه نداشت مریض بود... اینکه هر کس قبل ازدواج رابط داشته آدم بدیه یا مریضی مختلف می گیره فکر اشتباهیه...