2777
2789
عنوان

فکر اینکه همسرم قبل من رابطه جن س ی داشته دیونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5847 بازدید | 174 پست
دوست دختر شاید ولی رابطه جنسی رو همه پسرا نداشتن قبل ازدواج !

دیگه اون پسر مگر تمام تلاششو کرده باشه و نتونسته باشه دختری رو راضی کنه

چیزی که من توی جامعه و فضا مجازی حتی دانشگاه و بیرون میبینم و میخونم درصد بالایی دارن مگر سن کم زن بگیرن

که البته گفتم پسر باکره هم است که صبر میکنه تا ازدواج

لایک نکنید 🙏

دقیقا این حرفا رو کسایی میزنن که شوهرشون هرز میپر ولی میخوان خودشون رو قانع کنن

شما رو نمیدونم ولی من خیلی پسرارو میشناسم که اصلا تو خط این چیزا نیستن وقتی دختر این مدلی هست پسر این مدلی هم هست

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رو نمیدونم ولی من خیلی پسرارو میشناسم که اصلا تو خط این چیزا نیستن وقتی دختر این مدلی هست پسر ای ...

منم الان نزدیک ده نفر تو ذهنم اومد که نه تنها رابطه نداشتن حتی دوست دختر هم نداشتن

قدر خودتو بدون ایا تو قبلش با کسی میخوابیدی اون بازم قبولت میکرد بعدشم اگه یه روزی از دهنت بپره که م ...

حالا انگار خیلیا کلا شوهرشون از اول نداشته یا همچین خودشون. والا بعضی مردا و دخترای بیشعور صدتا کار قبل ازدواج میکنن بعد دنبال ادم پاک میگردن. ولی در کل درمورد همه صدق نمیکنه. حتی اگر فرضا شوهرش بگه میدونسته و بازم زنم شده احمقه این حرف حرف درستی نیس. این خانم هم واقعا نمیدونه مگه دوربین مداربسته داشته اینو ببینه یا شایدم بقیه از رو حسادت گفتن بهش

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم زگیل تناسلی و تبخال و ... ک مشخص میشه و با چشم میشه فهمید میمونه ایدز ک فک کنم آزمایشش تو آزما ...

تبخال و زیگیل هم منشاش یه ویروسه که میتونه مثل ایدز سال ها پنهان بمونه و آشکار نشه

دیگه اون پسر مگر تمام تلاششو کرده باشه و نتونسته باشه دختری رو راضی کنه چیزی که من توی جامعه و فضا م ...

نه واقعا خیلی ها هنوز محرمیت و این چیزا سرشون میشه نه این که دختری رو نتونسته باشن پیدا کنن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

منم الان نزدیک ده نفر تو ذهنم اومد که نه تنها رابطه نداشتن حتی دوست دختر هم نداشتن

تو خانواده ما یکجوری هست که چه دختر چه پسر اگر ازین روابط داشت باشن به شدت به چشم بد بهشون نگاه میکن

و کلا اینجور روابط قبح خودشو دار

😐😐😐

سلام

واقعا متوجه نمیشم یکسری ها دقیقا به چی فکر میکنن

همه قبلا رابطه داشتن چیه؟؟؟؟؟

نمیدونم قبل ازدواج ربط نداره چیه؟؟؟

شاید طرف با همین کار بچه داشته باشه بعدا معلوم بشه

(منظورم نامزد این تاپیک نیست کلا میگم)

خواهشااااا

این چیزا رو عادی سازی نکنید.💐

قبل ازدواج باید به این مسائل فکر می کردی الان الکی فکرتو درگیر نکن مهم حال حاضره که بهت تعهد داشته باشه و وفا

من خودم برام گذشته طرفم و اینکه مرد سالمی باشه مهم بود

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

میدونم الان همه میریزن سرم ولی من خیلی دوس دارم قبل من رابطه ی جنسی داشته باشه

ولی لذتی که با رابطه با من داره با هیچ کس نتونسته باشه تجربه کنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
هزار بار بنویس تا یادبگیری قبل تو ب اون ربطی نداره قبل اون ب تو ربطی نداره

میلیونها بار تکرار کن گذشته به آینده ربط داره

کسی که با چندین نفر بوده هم جسمی هم روحی مثل آدمی نیست که رابطه نداشته