2777
2789
عنوان

هم اتاقیم توی خوابگاه خیلی گدا گشنه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 42 پست

چیزایی ک گفتی از دور خنده داره

ولی واقعا زندگی با این اشخاص سخته

اگ میتونی اتاقت رو عوض کن و تا قبلش تحملت رو ببر بالا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مشکل مالی داره :)

بابا شما چرا اینطوری هستید نمیفهمید نخونید چندددد بار گفتم باباش قصابه هر ماه پول میفرسته به اضافه گوشت تازه و کلی مواد غذایی ؟؟؟؟؟

چرا میخواید همه چیو احساسی کنید

خواهر باباش قصابه هرررر هفته واسش گوشت تازه میفرسته از شهرستان. هر ماه هم پول بی چون و چرا واریز میش ...

غذا بریز اندازه ی قاشق تو ظرف بده دستش بگو خیلی گشنمه خودش میفهمه

یا پفک اینا بشین روتختت بخور تعارف نکن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
آبجی خانواده ش هر هفته از شهرستان کیلو کیلو گوشت میفرستن بیاد واسش بخدا توپه وضعش

یاد هم اتاقی های ارشدم افتادم. چهار نفر بودیم ، دو تا کارمند بودن. من و یکی دیگه سر کار نمیرفتیم. شبها بعضی وقتها غذا سفارش میدادیم میگفتن ما میل نداریم و چیزی نمیگرفتند. ولی به محض رسیدن غذا عین وحشی ها حمله میکردن. کار رسید به جایی که من و دوستم سرمای ولنجک توی حیاط غذامونو میخوردیم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
آبجی خانواده ش هر هفته از شهرستان کیلو کیلو گوشت میفرستن بیاد واسش بخدا توپه وضعش

غذا درست کردی موقعی که اماده شد به بهانه تلفن حرف زدن محلش نذار برو رو تختت غذاتو بخور تا به تایمی خودتو مشغول گوشی کن محلش نذار

اینجوری سیاست داشته باش دقیقا همون رفتاری نشون بده که اون موقع غذاخوردنش نشون میده

بابا بخدا وضعش عالیه هررر ماه میره خرید لباس میخره لوازم آرایشی میخره گوشت و مواد غذایی هم به جز روغ ...

از اون گوشت به تو هم میده ؟ یا خسیسه فقط خوراکیهای تو رو میخوره ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دفعه ی دیگه خواست بخوره بگو علاقه ای ندارم چیزی رو تقسیم کنم. مال خودمه. هر وقت دلم خواست میخورم.ازین به بعد هم تعارفش نکن. بگو خودت برو بخر

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

از اون گوشت به تو هم میده ؟ یا خسیسه فقط خوراکیهای تو رو میخوره ؟

اگه یکککک بار گفته باشه که شیما بیا یه تیکه گوشت بخور حتی یک بارم نگفته وقتایی که من نیستم میره درست میکنه میخوره یا غذا میپزه اندازه فیل میخوره

بابا شما چرا اینطوری هستید نمیفهمید نخونید چندددد بار گفتم باباش قصابه هر ماه پول میفرسته به اضافه گ ...

شما هم میتونی درست برخورد کنی من فقط ی کلمه گفتم شاید مشکلی داره اولا ، ثانین خودتون نمیفهمید که چطور با بقیه رفتار کنید متاسفم (این ربطی به موضوع نداره بخاطر توهینی هست که به بنده کردید)، متاسفم