2777
2789
عنوان

تیروئید

54 بازدید | 8 پست

دکتر تغذیه برام آزمایش گفتن نوشتن.امروز خودم نگاه کردم جوابشو دیدم کم کاری تیروئید دارم،ماه بعد نوبت دکتر تغذیه دارم ،میشه راهنماییم کنید جواب آزمایشو میتونم دکتر عمومی ببرم برام دارو بنویسه یا غدد؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

منم اسپارتینا میزنم

دو دوز دونیم زدم

اصلااا روم اثر نداشت کمتر از یک کیلو کم کردم

دوز سوم رو پنج زدم و الان روز چهارم تزریقمه

اشتهام برگشته مجدد

دکترم میگه باید غذاتم رعایت کنی

شما در روز چیا میخورید و چقدر میخورید اصلا؟

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

سلام عزیزم منم اسپارتینا میزنمدو دوز دونیم زدماصلااا روم اثر نداشت کمتر از یک کیلو کم کردمدوز سوم رو ...

سلام عزیزم

من زیر نظر دکترتغذیه هستم ،امروز دوز 4 دوونیم رو باید بزنم،دو هفته اول هفته ای دو کیلو کم کردم هفته سوم یک کیلو.

درکنارش باید حتما تحرک داشته باشی و ورزش کنی.

رژیم هم باید باشه من بیشتر پروتئین میخورم ،نون رو کم کردم،مثلا برنجم 5 قاشقه،پروتئین وی مصرف میکنم و....حتما با توجه به قد ووزنت رژیم هم باید داشته باشی.تا زمانی که تغذیه تو درست نکنی فایده ای نداره به نظر من