2777
2789
عنوان

پوچی

100 بازدید | 18 پست

دلم گرفته من یه مادر خانه دار هستم. سه تا بچه دارم.. پر از حس متضاد یدفعه بخودم افتخار میکنم که پیش بچه هامم بیشتر براشون وقت میذارم

یدفعه احساس پوچی میکنم که چرا من هیچی نشدم و بعضی وقتا این طفلیا رو مانع رشدم میبینم...

البته چند سال پیش یه شغل پاره وقت داشتم که بعد از مدتی بخاطر شرایط کرونا کلا کنسل شد و دیگه قابل بازگشت نیست...

من خستم از مادرم، همسرم و بعضی وقتا از بچه هام

مادرم همش منو مقایسه میکنه مدام بهم میگه تو هیچی نشدی با اینکه درسخون بودی ولی من موقعی که ازدواج کردم از اون زندونشون رها شدم به شدت والدین سختگیر و در عین حال بی عاطفه ای داشتم تموم روشنفکری هاشون برای داداشام بود هیچوقت نمیبخشمشون (مثلا اگه من چیزی میخواستم نمیخریدن ولی همون داداشام میگفتن براشون میخریدن) به من خیلی ضربه زدند الان اصلا دلم نمیکشه برم خونشون..

همسرم منو نمیبینه براش شال گردن بافتم ،کیک میپزم ولی هیچی هیچی اصلا من براش مهم نیستم

دلم میخواد یه کار پاره وقت داشته باشم ولی همسرم نمیذاره و واقعا دلم نمیاد بچمو جایی بذارم اون دوتا مدرسه میرن ولی سومیم دوسالشه

اطرافیانم شاغلن و انگار شاغل بودن تو خانواده ما یه درجه میبردتت بالاتر اینقد مغرورن همشون با اینکه شغلشونم متفرقه هست و درسی نخوندن

شبا وقتی همه میخوابن میخوام نیم ساعت فقط برای خودم باشم همونم همسرم گیر میده...

دلم میخواد برم جایی که مسخره نشم.. مقایسه نشم.. و کسی کاری بهم نداشته باشه ولی یه مشت آدم مزخرف کنارم هستن.. دودخترام خیلی کم کاری تو خونه انجام میدن و من بعضی وقتا میگم ببین جوونیتو گذاشتی پاشون ولی اونا فک میکنن تو نوکرشونی... خستم خیلی

تا یه ماه پیش کتاب میخوندم، ساز میزدم، بافتنی خیاطی ولی الان عین شبح سرگردونم دلم نمیکشه کارای خونمو بکنم اونا که دیگه هیچ

اگه دوست داشتید نظر بدید اگر هم نه که هیچی فقط میخواستم تخلیه بشم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

سه تا بچه زیاده خب کلافه شدی ب مرور از رسیدگی بهشون

کم کم برو تو اجتماع

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ساز و بافتنی و خیاطی!

واقعا همینا هم سخته.

این ک شاغل باشی و درآمد داشته باشی خیلی خوبه.

ولی ۳ تا مهارت داری ک ب نظرم میتونی روی همینا تمرکز کنی و شاگرد آنلاین پیدا کنی.

اگ مهارتت قوی نیست میتونی حرفه ای شی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خسته نباشی بانوی هنرمند

تو با این همه هنر (بافتنی ساز. خیاطی) میگی حس پوچی دارم

سه تا دسته گلات رو که داری واز آب وگل هم دراومدن

حالا نوبت خودته که از همین هنرهایی که داری کسب درآمد کنی

حتی تو خونه نیازی هم نیست بری بیرون اگه شرایطش نذاری

تو الان خودت یه خانوم خونه ای و زندگی خودت رو داری به بقیه توجه نکن و رفتار بقیه رو نادیده بگیر و توقع از کسی نداشته باش حتی مادرت اینجوری واسه حال دلت بهتره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عزیزم 🩷

نمی دونم چرا تو جامعه باب شده فقط زنی رو که سر کار می ره موفق می دونند! مثلا مهمونی می ری می پرسند جایی سر کار نمی ری؟ می گم نه! می گن تو خونه حوصله ات سر نمی ره؟ چیکار می کنی؟؟؟؟؟؟ (انگار نگهداری و انجام کارهای ۴ نفر هیچی نیست) جالبه می خواستم برم سر کار. همه اشون غیر مستقیم گفتن بچه هات کاری به ما ندارند!

دیگه تو خونه برای دل خودم خیاطی می کنم اشپزی می کنم شیرینی درست می کنم کتاب می خونم خودم سرگرم می کنم!

شاید کسی ندونه تو خونه بودن و نگهداری کردن از بچه ها چقدر مهمه ولی خودم که می دونم! یه بار برای خرید رفته بودم بیرون دو ساعت طول کشید بعد که امدم دو تا بچه هام مثل جوجه هایی که دنبال مامانشون می دوند ولم نمی کردن ته صداشون یه بغض بود! مثل یه خورشید هست که تا وقتی هست همه فکر می کنند همه چیز طبیعیه که اینجوری باشه کافیه یه روز نباشه کل زندگیشون به هم می ریزه !

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

فقط جلوگیری کن دیگه باردار نشوبارداری و زایمان پی در پی نابود میکنه زنو

عزیزم من سه تا بچه هام بخواست خودمون بوده خیلی دوستشون دارم

درست میگید من سزارین هم بودم دیگه بدتر

عزیزم 🩷نمی دونم چرا تو جامعه باب شده فقط زنی رو که سر کار می ره موفق می دونند! مثلا مهمونی می ری م ...

آره عزیزم قبول دارم حرفتونو خیلی...

میدونی من خیلی مقایسه شدم تاوقتی تو خونه مادر و پدرم بودم هیچ کار من به چشمشون نمیومد وفقط منو مقایسه میکردند تنها چیزی که بهش افتخار میکردن درس خون بودنم بود مثلا یه بار مادرم با من آشپزی نکرد، کیک نپخت همیشه میبرد با دخترخالم درست میکرد یه بار بعد ازدواج اومد خونه دوستم من برای دوستم کیک پخته بودم اصلا باورش نمیشد که کار منه؟ هیچوقت برای من وقت نمیذاشت ولی تا دلت بخواد گیر میداد دختر نباید اینکارو کنه و... من ازدواج کردم که از دستش راحت بشم و الان دلم میخواد با بچه هام همه چی رو تجربه کنم اگه وقت کردی تاپیک برای مادرم رو بخون من واقعا از مادرم بیزارم

عزیزم من سه تا بچه هام بخواست خودمون بوده خیلی دوستشون دارم درست میگید من سزارین هم بودم دیگه بدتر

خدا حفظشون کنه

بچه خیلیم خوبه

اما توی کشور ما یک طوریه خانم ها کلن محدودن امکانات صفر

باز افرین بهت تونستی سه تا رو بزرگ کنی

انشالا سلامت باشند

خسته نباشی بانوی هنرمندتو با این همه هنر (بافتنی ساز. خیاطی) میگی حس پوچی دارم سه تا دسته گلات ر ...

قربونت عزیزم🌹

بافتنی رو سالهاست از روی کلیپ ها میبافم کلاه، شال گردن، شنل، رومیزی، پاپوش وکلی چیز میز بافتم

ساز رو هم چند سال پیش یاد گرفتم و چند سالی که آموزش دیدم و با حمایت استادم آموزش دادم ولی دیگه نشد ادامه بدم و الانم که وقفه افتاده و اینجوریه که یه مدت که نبودی دیگه فراموش میشی

ولی خیاطی رو مقدماتی یه چیزایی برای پسرم از روی کلیپها دوختم

قربونت عزیزم🌹بافتنی رو سالهاست از روی کلیپ ها میبافم کلاه، شال گردن، شنل، رومیزی، پاپوش وکلی چیز می ...

حالا خیاطی یه چیز بهت بگم. از روی کلیپ ها اگه بخواهی بدوزی اصلا تن خورش خوب درنمیاد چون اون آموزش دهنده می خواد بگه با کشیدن دو تا خط و گذاشتن ۵ دقیقه وقت می تونید یه لباس فوق العاده بدوزید و یه عکس نتی هم از لباسی که قراره با این الگو دوخته بشه می زاره

در نهایت چیزی که می دوزی مثل لباس هایی هست که دوران ناصر الدین شاه می پوشیدن

حتی کلاس خیاطی هم خیلی از جزئیات الگو حذف می که همه شاگرده چه خانومی که ۵ کلاس سواد داره چه اونی که لیسانس داره بتونه بدوزه

برو کتاب آموزشی بخر و از روی کتاب الگو بکش

شاید الگو با کتاب حدود دو الی سه سالت زمان ببره و کلی ریزه کاری داشته باشه ولی یه الگوی حسابی داری که تنخورش فوق العاده هست و می تونی الگو دیگه نگه داری و از همون بدوزی!

فرق خیاطی و بافتنی در این هست که خیاطی برای همه فصول هست و کاربردهاش خیلی بیشتره حتی می تونی پارچه های خز بخری و سویشرت و لباس های زمستونی بدوزی

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

حالا خیاطی یه چیز بهت بگم. از روی کلیپ ها اگه بخواهی بدوزی اصلا تن خورش خوب درنمیاد چون اون آموزش ده ...

عزیزم اتفاقا چند روز پیش کتاب آموزش خیاطی غیروزه نوشته فیروزه ترغازه(اسد آذر) رو خریدم بنظرتون خوبه؟

ولی از کلیپ پیج شلیته مزون رامپر دوختم خیلی قشنگ شد تنخورش