2777
2789
عنوان

دلم گرفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 51 پست
از جیزای ارزون و دم دست برای زیبایی خونت استفاده کن مثلا اگه پرده ت والن داره والنشو بردار به جاش ی ...

مرسی از پیشنهاداتت البته شمااستعدادهم داری اینکارایی که گفتی هرکسی نمیتونه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
خدا بزرگه ان شا الله میخری  بعدشم اقا هستم چرا به کاربری توجه نمیکنید !

عذرمیخوام اصلا به کاربری توجه نکردم شرمنده😱

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ابجی ماله من ماله دوازده سیزداه سال پیشه تازه نصفیش ازبین رفت وفروخته شد بازخوبه خونه خریدی بیخیال ب ...

وای چه دلگرم شدم واقعا ،چقدپسستتون بدلم نشست😍

خداروشکر که خونه خریدین.  واقعا دلشتن خونه نعمت بزرگیه وسایلا رو خوشگل کن،  برا در یخچال ...

مرسی حتما همین کارومیکنم

به چيزهاي مثبت زندگيت فكر كن اينكه خونه خريدي ان شاالله قسط هاتون كمتر ميشه وسيله هم ميخري فعلا ا ...

مرسی یخاطر پست قشنگت

[QUOTE=58116496]منزل نو مبارك  ان شا اله ميخري[/

😍😍

[QUOTE=58116624]وسایل من واسه ده سال پیش خیلی نو ..چطور شما نه سال میگی وسایلت کهنه شده دوست جووونی ..قدر وسایللتنمیدونم شایدازبس بهشون دقت کردم زده شدم

اره عزیزم منم میخوام بخرم پول ندارم تازه من خیلی از وسیله هامم نخریدم که خودم درست کردم حتی لباس عروسمم خودم دوختم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

خخخخخخخ

من هم خونه میخام

هم ماشین خوب

هم وسایل خوب و جدید

تا سااالیان آتی هم پول ندارم

هم خودم شاغلم هم شوهرم

با این وضع گرونی فقط میتونیم زندگی رو بگذرونیم

اطرافیان هم همه لاکچری😃😃که انشاالله خدا بیشتر بهشون بده😍😍

منم گاهی دلم خیلی میگیره 

ولی بعد میگم بیییخیال چه میدونم تا کی زنده م که حرص این چیزا رو بخورم

خداروشکر که خونه خریدین 

منم جهیزیه ام مال 9 سال پیش نه نظرم همه چیزم نو هست مخصوصا برقیا 

فقط روکش مبل عوض کردمو پرده و روتختی 

چطوری همه چیزت از چشمت افتاده 

خیلی گرونیه بخدا قدر داشته هاتونو بدونید 

عزیزم خونه نو مبارکت باشه غصه نخور 

خود خونه داشتن یه نعمته بزرگه دعا کن منم خونه گیرم بیاد 

دوست خوبم منم همه ی وسایل غیراز دوسه قلم مال ۹ سال پیشه که خودم با هزینه ی کم به روزشون کردم مثلا بوفه و ساعت ایستاده و کنسولمو سفید کردم از قهوه ایی گلای مصنوعی تو گلدون رو عوض کردم و رنگاشو شاد گرفتم میز تلوزیون رو ارزون از یه تولیدی باز سفید گرفتم و پرده رو فقط تور با آستر بود که اونم خودم دوختم و چند تا گلدون طبیعی هم گرفتم همه ی اینا رو تو یکسال انجام دادم باهزینهی کم اما خونم از یه خونه ی تکراری و قدیمی به یه خونهی نو جدید تبدیل شد 

الان فقط دنبال یه خونه ی ارزون و مناسبم که بخرم اما همه جا خیلی گرون شده و به پول ما نمیرسه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
اره عزیزم منم میخوام بخرم پول ندارم تازه من خیلی از وسیله هامم نخریدم که خودم درست کردم حتی لباس عرو ...

افرین چه باسلیقه

وای چه دلگرم شدم واقعا ،چقدپسستتون بدلم نشست😍

ناراحت نباش شوهرتو خانوادش خوب وباشخصیت باشن کافیه برات یکم صبوری کن وخودتو بی زبون نشون بده قور تزن حله ..میدونی جرامیگم چون چندبار سوهرت باطنابتو رفته توچاه الان نقش بزنی هم غرورش میره زیرسوال هم زبونش درازه که خودت خواستی ولی ببینه توبچهات معضبید تازه غرور واقعیش وغیرتش باعث میشه که ازاون خونه درت بیاره 

عزیزم خونه نو مبارکت باشه غصه نخور  خود خونه داشتن یه نعمته بزرگه دعا کن منم خونه گیرم بیاد&nb ...

منم باید تغییراتی بدم پرده امو عوض کنم و یه فرش ارزون بخرم یهوام خونگی هم بنویسم براخرید لوازم منزل