2777
2789
عنوان

دلم گرفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 51 پست
عزیزم به این فکر کن که خونه داری من همه وسایلم نو  اما مستاجرسم وسیله کم کم با پس انداز جور م ...

ایشالا صاحب خونه شی بزودی عزیزم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=58116571]عزیزم کاش منم خونه داشتم و از دست مادرشوهر خلاص بودم.وسیله هاتم انشالله بهتدین و زیباترینشو میخری. ب ... ایشالا خونه میخری دوستم دوراز مادر شوهر که واقعا نعمته

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
😞😞

خداروشکر که خونه خریدین.  واقعا دلشتن خونه نعمت بزرگیه

وسایلا رو خوشگل کن،  برا در یخچال و فریزر مگنتای قشنگ بخر،  رو اپن و کابینتارو خوشگل کن.  تو اینتزنت میتونی عکسای خوب پیدا کنی که خودتم میتونی درستشون کنی. 

انشاءالله وسایلاتم زودی عوض میکنی

میتونی به وسایلای چوبیت یه رنگ دیگه ای بزنی 

😞

ما هم تو اسباب کشی وسیله هامون داغون شده هم خونه نداریم و مستاجریم خونه خریدن خیلی فوقالعادس عزیزم 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
دلت شاد باشه که با همه سختیا و اسونیا زندگیت ۹ سال قدمت داره  بچه هات بزرگتر بشن موقعشه که وسای ...

مرسی بخاطر انرژی مثبتت

از جیزای ارزون و دم دست برای زیبایی خونت استفاده کن

مثلا اگه پرده ت والن داره والنشو بردار به جاش یه پارچه از این تیکیه ایا مه ارزونم هستن بخر خودت بالاش نوار بزن و ساده بنداز رو پردت 

اگه مبلات یکم هنوز رنگو رو دارن براشون خودت کوسن با پارچه ها یا ملافه هایی که تو خونه دارین یا ارزونت بدوز 

یا چندتا گل بخربزار جای گلای قدیمی که داشتی 

اگه دکوری تو ویترین داری حالا دربیار جاهایی که دی. داشته باشه مثل رو میز نهار خوری رو اپن رو دراور یا جاهای مختلف میتونی بزاری 

پولای خودتو یکم یکم جمع کن هر بار یه چیز کوچیک بخر 

مثلا رومیزیتو عوض کن 

من خودم با کاموا پرده شرشره ای درست کردم برا بالای اپن 

از این روفرشیای متری طرح سنتی خریدم کوسن دوختم با نمد کوسن درست کزدم 

حتی یه رومیزی با پارچههایی هایی که نیاز نداشتم درست کردم 

کم کم همه اینا رو درست کردم یه باره گزاشتم تو خونه بخدا هرکی میومد ازم میپرسید چطور درست کردی چه خوب شده  

شمام مبتونید 

عکس از خونه ت بزا ر از زاویه های مخلف بهت کمک کنیم برا ایده

خدايا آن ده ,كه آن به

ابجی ماله من ماله دوازده سیزداه سال پیشه تازه نصفیش ازبین رفت وفروخته شد بازخوبه خونه خریدی بیخیال بابا ابجی بزرگم تمام جهازهشو تابیست ودوسال داشت خونه که خریدن همرو نو کرد اونارم گذاشت توویلای خواهرشوهرش بازم داره استفاده میشه خداروشکر چقد سهت میگیری

ما هم تو اسباب کشی وسیله هامون داغون شده هم خونه نداریم و مستاجریم خونه خریدن خیلی فوقالعادس عزیزم&n ...

ایشالا شما هم صابخونه شی اره واقعا ازجابجایی وکرایه خونه ادم راحت میشه

ای کاش غصه همه ادما مث شما تعویض وسایلای کهنه بود ...😓

این یکی از غصه هامه وگرنه غصه های بزرگترم دارم فدات شم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز