2777
2789
عنوان

دلم گرفت😞

519 بازدید | 51 پست

الان داشتم به وسیله هام نگاه میکردم همشون کهنه وقدیمی شده فرشام پرده یخچالم تلویزیون گاز مبلا دلم گرفت چندوقتیه خونه خریدیم هرچی داشتیم نداشتیم دادیم خونه اول زندگی هم خیلی مشکلات داشتیم تا اونا حل شد بعدهم خرید خونه تا دوسه سال دیگه هم نمیتونیم عوض کنیم یعنی باید تا چند سال دیگه هم تحملشون کنم همشون مال نه سال پیشه،کسی هست مثه من بخواد وسیله‌بخره بی پوله😢😢

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

من

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

دلت شاد باشه که با همه سختیا و اسونیا زندگیت ۹ سال قدمت داره  بچه هات بزرگتر بشن موقعشه که وسایل نو بخری

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم ان شاالله كه به زودي و به حق اين ماه عزيز هرچي ميخواي داشته باشي

خدا ان شاالله به همه بركت بده

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\

😞😞

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

به چيزهاي مثبت زندگيت فكر كن

اينكه خونه خريدي

ان شاالله قسط هاتون كمتر ميشه وسيله هم ميخري

فعلا از خريد خونت لذت ببر

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
دلت شاد باشه که با همه سختیا و اسونیا زندگیت ۹ سال قدمت داره  بچه هات بزرگتر بشن موقعشه که وسای ...

مرسی عزیزم ایشالا

عزیزم به این فکر کن که خونه داری

من همه وسایلم نو  اما مستاجرسم

وسیله کم کم با پس انداز جور میشه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

خب خدارو شکر خونه خریدید اونا هم خرد خرد عوض میکنید

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
عزیزدلم ان شاالله كه به زودي و به حق اين ماه عزيز هرچي ميخواي داشته باشي خدا ان شاالله به همه بركت ...

مرسی بخاطر دل مهربونت ودعای قشنگت

عزیزم مهم اینه که خونه دار شدی ایشالله وسیله هات رو هم عوض می‌کنی

خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792