2777
2789
عنوان

دلم گرفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 51 پست
ناراحت نباش شوهرتو خانوادش خوب وباشخصیت باشن کافیه برات یکم صبوری کن وخودتو بی زبون نشون بده قور تزن ...

فک کنم اشتباه من وریپلای کردی دوستم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=58118342]خداروشکر که خونه خریدین  منم جهیزیه ام مال 9 سال پیش نه نظرم همه چیزم نو هست مخصوصا برقیا 

نمیدونم والا

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
فک کنم اشتباه من وریپلای کردی دوستم

ای وای ببخشید ماله تاپیکه دیگه بود حرفم

یه خانومی خونه خریده بودطفلک همسایهای خطرناک داشتن بعدفرارکردن  رفتن توزیر زمین زیرزمینه هم بارون میاد مرازاب وفاًضلاب میشه وگرمایشیونم خرابه شوهرشم لج کرده ازاونجا بلندنمیشن

منم باید تغییراتی بدم پرده امو عوض کنم و یه فرش ارزون بخرم یهوام خونگی هم بنویسم براخرید لوازم منزل

عزیزم انشاالله

اگه عکس اووسیله هات بزاری میتونیم راهنماییت کنیم برا پرده هم اگه ساده بخوای من میتونم کمکت کنم برای رنگ کردن وسایلتم همینطور 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
عزیزم انشاالله اگه عکس اووسیله هات بزاری میتونیم راهنماییت کنیم برا پرده هم اگه ساده بخوای من میتون ...

باشه فدات شم اکه تونستم

ناراحت نباش شوهرتو خانوادش خوب وباشخصیت باشن کافیه برات یکم صبوری کن وخودتو بی زبون نشون بده قور تزن ...

وای چه شرایطه بدی داره بنده خدا