2777
2789
عنوان

بدوووید

244 بازدید | 55 پست

شوهرم گفت تف میندازم تو روت..و واقعا میخواست بندازه.این بشر اندازه سر سوزن هم منو نمیخواد. زده به سرم بره طبقه چهارم و خودم رها کنم.و راحد بشم. همه حرفی بهم میزنه بهم میگه دیونهروانی در صورتی که از بس اخلاقش تنده سر کار جای شیفتشو عوض میکنن مدام..بخدا کاش میشد میرفتم خودما میکشتم راحت میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه نداری حتما جدا شو اعصابتو داعون میکنه فردا روز هزار جور مشکل اعصاب و روان میگیری

بچه دارم دوتاهم دارم..افسردگی و استرس گرفتم از دستش.مدام میزنه تو سرم بد و بیراه میگه ب ننه بابام درصورتی که ننه بابا خود سواد خوندن نوشتن ندارن.ببخشیدا ولی میگفت اونجام توی لنگ ننت

بچه دارم دوتاهم دارم..افسردگی و استرس گرفتم از دستش.مدام میزنه تو سرم بد و بیراه میگه ب ننه بابام در ...

به بزرگترش بگو عجب ....اعصابم خورد شد محلش نده اصلا اگه بزرگتر عاقل داره دستشو بگیره ببره روانپزشک

جیش تو این زندگی😒
میگفت امشب اگر ازم جدا بشی یک ماه نشده برمیگردی..نمیدونمچرا خودشا یوسف پیامبر میبینه منا ی ج ن ده

ببین عزیزم من نمیگم جدا شو ، ولی اگه افکار خودکشی تو ذهنته ، جدایی بهتره .

چرا جدا نمیشی ؟ خودکشی که تا ابد باید عذاب بکشی

حداقل دیگه نمیبینمش.این خیلی روانیه باور کن.امشب میگفت توجدا بشی و بری همه انگیبهت میچسبونم گفتم مگه چیکار کردم.گفت چیکار نکردی..یا مثلا اوج خوشحالیش میگه توخیلی خوبی هر زن دیگه بود منو تحمل نمیکرد.ادم نمیدونهچه مرگشه

به بزرگترش بگو عجب ....اعصابم خورد شد محلش نده اصلا اگه بزرگتر عاقل داره دستشو بگیره ببره روانپزشک

همش میگه سگ کشت میکنم تو خیابون تا ابروت بره اخه مگه چیکارش کردم که لااقل اینهمه تحقیرم؟؟؟