2777
2789
عنوان

کیا تاحالا انیمه دیدن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست
من هنوز درگیر غم قسمت اخرم

هنوزم اسمش میاد قلبم درد میگیره:)

هعی..💔

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

گناه نخستین تاکوپیصلح باناناولیه خیلی خوب بود🫠

نمیدونم چرا با اولی ارتباط نگرفتم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیبگم والا بهرحال سلیقه ایه.. اصن کمتر انیمه ای پیدا میشه ندیده باشم،فقط این اوشینوکو هروقت میخام بب ...

شاهکاار ک میگن نه واقعا

ولی حوصله هم سرنمیبره قشنگه کمم هست چیزی از دست نمیدی ببین

شاهکاار ک میگن نه واقعاولی حوصله هم سرنمیبره قشنگه کمم هست چیزی از دست نمیدی ببین

اره اونایی که میگن شاهکاره سلیقه ای میگن نه انتقادی.

اوکی سر وقت میبینمش

اولی رو دیدیش؟من هم خیلی راضی نبودم وای آخراش خیلییی قشنگ بود پایان خوبی که داشت باعث شد برگام بریزه

اره دیدمش.

میتونم بگم بین 200 و خرده ای انیمه که دیدم،این تنها انیمه ای بود که درکش نکردم.

در صورتی خیلیا شاهکار میدوننش

اره دیدمش. میتونم بگم بین 200 و خرده ای انیمه که دیدم،این تنها انیمه ای بود که درکش نکردم. در صورتی ...

اره اونجا که دنیا ها عوض میشن آدم رو خیلییی گیج میکنه ولی اگه دو سه قسمت آخرش رو دو بار ببینی کامل درکش میکنی

فرقش با انیمیشن چیه

انیمه به انیمیشن های دوبعدی ژاپنی میگن با ژانر های متفاوت و جالـب و داستان های عمیق و مفهومی،که برای نوجوونا و بزرگسالانه نه بچه ها.

اما انیمیشن که هممون میدونیم بیشتر برای سنین پایین تره

یه عالمه دیدم یکیش هیچوقت یادم نمیره انیمه دارلینگ ((:

🥲🥲

انیمه همکلاسی من آقای هیولا

مبصر کلاس ما پیشخدمته

انیمه سفید برفی با موهای قرمز

بگو دوستت دارم

شاهزاده (یا پرنس یا پرنسس )شیطانی خانه موموچی

هوریمیا

یامادا لول ۹۹۹

پرنسس مونونوکه

صدای خاموش

یونا دختری از سپیده دم

رقص با شیاطین

انیمه آنشرلی

دیدیش؟ اخرش باهم ترکیب میشن تا دنیا رو نجات بدن میمیرن تو قسمت اخر تناسخ پیدا میکنن

دیدمش..

جدی خیلی عمیق بود من عرر زدمم

انیمه همکلاسی من آقای هیولامبصر کلاس ما پیشخدمتهانیمه سفید برفی با موهای قرمزبگو دوستت دارمشاهزاده ( ...

به به عالی..