2777
2789
عنوان

کیا تاحالا انیمه دیدن(علامت سوال)

178 بازدید | 30 پست

کدومش به دلتون نشست و چرا؟

خودم خیلیااشو بوده دوس داشتمم:)

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهر اشباح

من شگفت انگیز

مدفن کرم های شبتاب

قرمزشدن

چارلی درکارخانه شکلات سازی البته این انیمه نیس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
وقتی مارنی انجا بود،صدای خاموش یا همچین چیزی،اتک ان تایتان و توکیو ریونجزر

منمم دقیقااا

همینایی که گفتی مورد علاقه هامننن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بنده در قدیم الایام والا زیاد دیده بودم الآن خاطرم نیست ولی سبک کارهای میازاکی رو واقعا دوست داشتم و ...

وای اره آثار میازاکی تکرار نشدنیه..

وایی چه خوبب

بخصوص اتک:)))

اتکدث نوت وان پیسمانسترانگلسولولولینگاسپای ایکس فمیلیاشینوکو توکیوغول وایولتبنانافیشسگ های ولگرد بان ...

همه شو دیدم..

بنظرت اوشینوکو قشنگه؟

خیلیا میگن خسته کننده و پیچیده س،هربار خاستم ببینم پشیمونم کردن..

همه شو دیدم.. بنظرت اوشینوکو قشنگه؟ خیلیا میگن خسته کننده و پیچیده س،هربار خاستم ببینم پشیمونم کردن. ...

😐😂جزو انیمه هاییه ک ندیده باشی عجیبه

من باسی سال سن عاشقش شدم منتظرم بقیش بیاد

سر کدگیاسم من بخاطر گرافیکش نگاه نمیکردم ولی بعد ک دیدم فهمیدم اشتباه کردم

😐😂جزو انیمه هاییه ک ندیده باشی عجیبه من باسی سال سن عاشقش شدم منتظرم بقیش بیادسر کدگیاسم من بخاطر ...

چیبگم والا بهرحال سلیقه ایه..

اصن کمتر انیمه ای پیدا میشه ندیده باشم،فقط این اوشینوکو هروقت میخام ببینم میکن نبین چرته😐

در صورتی که خیلیا شاهکار میدوننش،برا همینم دو به شک بودم ببینم یا ن،اخه حساسم انیمه ببینم به سلیقه م نخوره حالم خراب میشه اصن.