2777
2789
عنوان

خوب شد خاستگارم رد کردم دخترا بی عقلی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7775 بازدید | 303 پست

از نظر من شرایط بیرونی یک آدم بازتاب درونیات اون آدمه

و نمیشه گفت پول و موقعیت اجتماعی اصلا مهم نیست

درسته ارزش آدم به پول و موقعیت اجتماعی نیست اما زن ها نیاز. دارن مرد ازشون برتر باشه که بتونن به مرد تکیه کنند

نه اینکه موقعیت مرد پایین تر باشه

این مرد حداقل باید بره با یک دختر سیکل که از لحاظ شان خانوادگی هم سطح خودش باشه چون مشخصه یک زن سطح بالا رو نمیتونه راضی کنه

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مشت بیکار جمع شدن عقاید هم بهم دیگ تحمیل میکنند اسی عقایدش اینه اخه به شما چه دوس داره با نیسان از ...

دقیقا منم میگم چرا به زور باید عقایدمون رو تحمیل دیگران کنیم، هرکسی یه معیاری داره یه سری عقایدی داره که بر اساس اون برا خودش تصمیم میگیره

دقیقا منم میگم چرا به زور باید عقایدمون رو تحمیل دیگران کنیم، هرکسی یه معیاری داره یه سری عقایدی دار ...

بیکار عقده ای هستند اکثرا نشستن داخل خونه عقده هاشون سر این اون خالی میکنند ی مشت انرژی منفی حسود هستند اکثرا هر کسی هم از حرفم ناراحت یشه بدرک چقدر خاله زنک هست اینجا دوس ندارند کسی خوشبخت بشه هر کسی با عقاید کسی مخالف میپرند اه

بیکار عقده ای هستند اکثرا نشستن داخل خونه عقده هاشون سر این اون خالی میکنند ی مشت انرژی منفی حسود هس ...

والا من میگم هرکسی عقاید خودش براش محترم هس، به کسی ربطی نداره که طرف میخاد با کی و با چه سطحی ازدواج کنه

شما حق داری معیارت برای ازدواج این چیزا باشه

و حق داری برای زندگیت تصمیمی که فکر میکنی درسته بگیری

تا اینجا به کسی مربوط نیست

ولی لطف کن و فکر نکن همه مثل خودتن و حق داری بقیه رو اینجوری نصیحت کنی

.

متاسفم برات فکر نمیکردم شخصیتت اینجور باشههمسایه ما وانت دارن میوه میروشن من هیچوقت کم ندیدمشون

شخصیتم اینجور نیست

بارها به خاطر محل زندگی و پاشین و شغل پدرم تحقیر شدم یا حداقل بهم ترحم شده

نگفتم که کلا نباید باهاشون ازدواج کرد ولی باید همه چی رو درنظر گرفت

استارتر هم به همه اینا فکر کرده که جواب رد داده

به همون دلیل بود که برای ازدواج شرطم این بود شوهرم شغل دولتی داشته باشه و وضعشم خوب باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین با طرز ازدواجایی که اینجا دیدم و کسایی که کامنت گذاشتن واااااا اخلاقیات مهمه شغل چیه

تو کلا نباید توجه کنی به حرفاشون چون بری تاپیگاشونو بخونی میبینی این زندگی پطروس فداکارانه زیاد به نفع خودشون کار نکرده و توی انتحابای خودشون گند زدن

اون اقای راننده نیسان هم همسطح و هم لول زیاد داشته

واقعا جهان بینی و عقلش مشکل داشته اومده خواستگاری شما این یه دلیل رد

سطح و زندگیتون هزاران کیلومتر فاصله داشته یک دلیل دیگه

در کل کار درستی کردی

اینجا دختر سالم جوون خوشگل اومده تاپیک زده پسر ویلچری اومده خواستگاریم بهش بله بدم؟ سن زیر ۲۵

همه گفتن آره آره

حسود و احمقن، دنیاشون کوچیکه، نمیگن تو به پسر معلول بله بدی زندگیت تباه میشه

فقط شعار

خلاصه به این حرفا گوش نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کاری ندارم که چرا قبولش نکردی ولی خواستم بگم ؛آدم راننده نیسان باشه ، ولی شعور و شخصیت داشته باشه مث ...

من نمیدونم خدا چطور میتونه در برابر حرفای یه عده کم عقل بیشعور که به راحتی دل هزاران نفر با زبون درازشون میشکنن سکوت کنه. فقط میتونم بگم امیدوارم سزای حرفایی که به زبون میارین رو ببینین...

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

جقدر زن ستیز داریم اینجاجانعه مرد سالار اسرانی که مهریه تون هم کردن ۱۴ تادختر پسر نداره هرکی کار کنه ...

بعضیا فقط شوهر میخوان هر... بود اشکال نداره فقط شوهر باشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

کاری ندارم که چرا قبولش نکردی ولی خواستم بگم ؛آدم راننده نیسان باشه ، ولی شعور و شخصیت داشته باشه مث ...

تو هم دست دوم بودی انقدر دیر ازدواج کردی که الان دربه در حامله شدنی؟ خوبه بهت بگن نازا؟

میبینی حرفای مفتی که به بقیه میزنی چقدر درد داره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعضیا فقط شوهر میخوان هر... بود اشکال نداره فقط شوهر باشه

انقد سوختن بخاطر ابنه شوهرای خودشونم همینن

خودشونم جابگاه اجتماعی نداشتن که کسیو رد کنن بخاطر سطحش بگن این در سطح من نیست

طرف اومده بله رو دادن بهش چون دیگه انتخاب دیگه ای نبوده براشون

واسه همین جلز ولز میکنن