2777
2789
عنوان

از محل کارم استعفا دادم چون صاحب کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 22 پست
ببین از اون روز احساس نزدیکی با خدا میکنم احساس میکنم خدا بغلم کرد واقعا من زیاد اعتقاد به خدا نداشت ...

واقعاااا خدا بهت کمک کرد ، خدا خیلی به ما کمک میکنه اما متاسفانه ما یادمون میره آخرش هم میگیم مگه چیکار کرد برامون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست پسرت نمیپرسه جریان چی بودبرای چی کمک میخواستی در کل حس کردم سال کارت تورو با اون آقا تنها گذاشت ...

چرا رابطموناز اون روز شکر آبه هر دقیقه داره میپرسه بعد دوس پسر سادم نیس نشون گذاشتیم چون پدر مادرم با صیغه مخالف بودن منتظر موندیم تا عید عقد کنیم منم دلهره دارم از دستش بدم اگه بگم میخواد کارشو ول کنه صبح تا شب جلوی سالن باشه پسررو پیدا کنه و شر میشه

دوست پسرت نمیپرسه جریان چی بودبرای چی کمک میخواستی در کل حس کردم سال کارت تورو با اون آقا تنها گذاشت ...

نمیدونم ولی موقع دعوا به زنم گفتم که دوست پسرت میخواس به من دست بزنه دیوانه شد شروع کرد داد و بیداد بعد گف توئه دو هزاری چی داری ک بخواد دست بزنه و شروع کرد سلیطه بازی