2777
2789

سلام بچه ها تو تاپیک قبلی گفتم محل کارم استعفا دادم میخوام راجب اون بگم من منشی یه سالن زیبایی بودم سالن زیبایی اسم داری ام بود حقوقمم ماهی ۸ از ساعت ۸ میرفتم تا ۸ شب .این خانمی که سالن دار بود متاهل بود بچه ام داش یه پسر کوچولو یه روز مشتری نداش سالن به من گف برو غذا بخر بخوریم منم رفتم پیتزا خریدم پایین بعد من میدیدم این خانم همش با یه آقایی تلفنی صحبت میکنه فک میکردم شوهرشه اومدم بالا دیدم یه آقایی جوونو خوش فیس که از لحاظ سنی از این خانم ۱۰ سال میخورد کوچیک تر باشه پیششه نشسته تو سالن بعد زنه داش بوس میکرد پسررو من و دید دیگ فاصله گرفتن منم پیتزا رو دادم هی گفتن بشین بشین گفتم ممنون و رفتم بعد پشت داشتم میرفتم پسره گف از اون پاستوریزه ها بودا ترسید منم رفتم پشتمو نگاه نکردم گذش من صبح اومدم سالن تمیز کاری داشتم میکردم رفتم دستشویی تی و بذارم اونجا اومدم بیرون دیدم این آقا نشسته بعد سالن زنونه بود صبحا مشتری نداریم از ساعت ۱۰ میان تقریبا ولی سالن شلوغیه منم خوب حجاب نداشتم با تاب شلوار بودم من جیغ کشیدم بعد گف نترس اون وری نگاه میکنم من اسم زنه رو آوردم گفتم کجاس گف سوئیچ ماشین و جا گذاشته اومدم بردارم گفتم میگف با اسنپ میدادم سریع مانتو پوشیدم شال بستم بعد آقاهه عجله ای برای رفتن نداش گف بگردیم سوئیچ پیدا کنیم منم گفتم میرم بیرون شما بگرد گف بمون نترس من کنار در واستادم بعد این آقا به ظاهر سوییچ و پیدا کرد اومد دست زد به صورت من صورتشو آورد جلو منم جیغ و داد کردم کلی ترسیدم در و اومدم باز کنم دیدم در و قفل کرده از پشت شانسی که آوردم من دوست پسرم قرار بود برام صبحانه بخره بیاره اون ساعتا میآورد به گوشیم زنگ زد منم جیغ و داد کردم گفتم تو رو خدا با من کاری نداشته باش اومد منو بگیره چنگ انداخت موند رو ترقوم بعد دوست پسرم زنگ میزد من دویدم سمت بالکن درو از پشت قفل کردم جیغ و داد کردم کلی این آقا ترسید و رف از پایین دید کمی داره دوست پسرم منو دید دوید به سمت بالا این آقام رف من اومدم بیرون دیدم دوست پسرم اونجاس مانتومو داد گف چیشده گفتم هیچی و هر چقد پرسید جواب ندادم رفتم خونه سه چهار روز بیرون در نیومدم رفتم سالن دوباره با یکی از دوستام جلوی در خانوم و با شوهرش دیدم گفتم سلام آقاتون هستن زنه هول شد و چشمک زد یه مرد میانسال منم خواستم بگم گوه کاریشو ترسیدم بعد شوهرش مهندسع بچشم جلو بود بعد رفتم بالا گفتم سفته ۵۰ میلیونی منو بده که گذاشتم پیشت کار کنم من نمیام اینجا گف چی شده گفتم بده من نمیام دیگ گف مثلا به شوهرم میخواستی چی بگی منو میترسونی گفتم بده سفتمو داد و بیداد راه انداخت اونجا همه منو انداخت بیرون گف این دزده وسایل منو دزدیده پولم میخواد سفتمو پرت کرد سرم گف بدبخت بی خانواده منم گفتم هرزه و ...دعوا و درگیری فیزیکی کردیم جدا کردن بهمونو ولی از اون روز حال روحیم خوب نیس من سفتمو گرفتم و دراومدم ولی اگر اون روز خدا منو نمیخواست معلوم نبود چه بلایی سرم میومد خواستم بگم هر جایی نرید کار کنید از این سالنا که همش خانومن بیشتر بترسید من سپردم به خدا هیچ وق این زنه نمیبخشم .

حالا خداروشکر ک چیزیت نشد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای خدا رحمت کرده دختر .عجب هرزه های آشغالی پیدا میشن زگیلهای متحرک

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بعدم 8صبح تا 8شب ک 8ملیون میداد کم بوده ب نظرم باید بیشتر میداد. بهتر ک نرفتی

آره کار پر درآمدی نبود ولی چون سالن زنانه بود مامان بابام اجازه میدادن بنده های خدا نمیدونن چی سرم میخواس بیاد 😔💔

چه زنه هرزه ای بوده

خانومه تمام هزینه زدن سالن و شوهرش داده بود واقعا بعضیا لیاقت ندارن بعد خودش میگف ۱۴ سال اختلاف سنی دارم با شوهرم همش پلاستیکی بود عملی بود هیچ زیبایی ام نداش

به شوهرش باید میگفتی یعنی میخواست تجاوز کنه بهت 😳😳 واقعا شانس آوردی

ببین از اون روز احساس نزدیکی با خدا میکنم احساس میکنم خدا بغلم کرد واقعا من زیاد اعتقاد به خدا نداشتم ولی هر جور فک میکنم میبینم من با هیکل ظریف اون با اون هیکل اگه به ذهنم نمیرسید برم بالکن کارم تموم بود منم که از ترس آبروم. نمیرفتم بگم اگه تجاوز میکرد 💔