2777
2789
عنوان

کار کردن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 59 پست
احنست بخون برای دولتی بری خصوصی وقت نمیکنی درس بخونی بشین درس بخون استخدامی ها زیاد شدن به حرف اونها ...

بله خودم هم فکر کردم اخرش به حرف شما نتیجه رسیدم. میشینم خونه میخورم میخوابم پولم از شوهر میگیرم. با وقت زیاد برای استخدامی رو هم میخونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی اگر میخواهی کار کنی با یه انگیزه خوب کار کن نه اینکه شوهرم ول کن بره ...به هر چی فکر کنی همون میشه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

راست میگهتا حالا دقت کردین زنهای خانه دار چقدر طلا زیاد دارن بعد زنهای کارمند فوقش یه انگشتر دستشونه ...

من کارمندم طلا زیاد ندارم شاید بشه ۳۰۰ گرم ولی در کنارش رو چیزهای دیگه سرمایه گذاری میکنم مثل زمین.....اینم بگم من اصلا طلا استفاده نمیکنم هیچی.....حتی حلقه م رو هم دراورذم

⁦♥️⁩

اگه حقوقت کمه ومحیط کارت خوب نیست..راست میگه راحت بشین توخونه ده میلیونم که خودش بهت میده...مدارس غی ...

نه بابا ده تومنو به زور میدن. برای همین بخاطرش با شوهرم درگیر نمیشم. ارزش نداره.

بله خودم هم فکر کردم اخرش به حرف شما نتیجه رسیدم. میشینم خونه میخورم میخوابم پولم از شوهر میگیرم. با ...

احنست همین درسته

بری کار کنی دیگه باید قید دولتی رو بزنی

صاحب کار هم پول نمیده بیمه نمیکنه

توهین فلان ازین حرفا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسی اگر میخواهی کار کنی با یه انگیزه خوب کار کن نه اینکه شوهرم ول کن بره ...به هر چی فکر کنی همون می ...

خوب ادم میترسه یه روزی زندگیش به طلاق ختم بشه تنها بمونه چون من الان تو زندگی مشکلی ندارم از جاههای خصوصی هم بدم میاد

احنست همین درسته بری کار کنی دیگه باید قید دولتی رو بزنی صاحب کار هم پول نمیده بیمه نمیکنه توهین فلا ...

اره چون دوره مجردی زیاد کار کردم. همیشه بهمون توهین میکردن. والا الان از شوهرم خیلی راضیم کل مخارجم رو میده و درکنارش ده میلیون هم میده

خوب ادم میترسه یه روزی زندگیش به طلاق ختم بشه تنها بمونه چون من الان تو زندگی مشکلی ندارم از جاههای ...

به چرت و پرت دیگران توجه نکن منتظر هر اتفاقی باشی همون برات پیش میاد

من نمی گم کار نکن میگم طرز فکرت درست کن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

اره چون دوره مجردی زیاد کار کردم. همیشه بهمون توهین میکردن. والا الان از شوهرم خیلی راضیم کل مخارجم ...

والا من هزار تومن برای خودم نمیده و ازشم نخواستم دستشم تنگه درک میکنم شما ماهانه اینقد میده خرجتم میده استرس برا چی داری؟پول؟بیخیال بابا

خوب ادم میترسه یه روزی زندگیش به طلاق ختم بشه تنها بمونه چون من الان تو زندگی مشکلی ندارم از جاههای ...

اگر شوهرت رو میشناسی که دیگه نباید ترسی داشته باشی..بنظرم خیلی هم روی حرف دیکران وبخصوص اینجا بد به دلت راه نده...

پارسا پسرمامان😍