2777
2789
عنوان

کار کردن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 59 پست
میگه بشین خونه خانمی کن. کارکردن حمالیه با حقوق کم

راست میگه

تا حالا دقت کردین زنهای خانه دار چقدر طلا زیاد دارن بعد زنهای کارمند فوقش یه انگشتر دستشونه؟!؟!

بابا بشین خونه برکت مالت هم بیشتر

خدا بیشتر راضیه پس برای پول شوهرت بیشتر برکت میفرسته انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگهتا حالا دقت کردین زنهای خانه دار چقدر طلا زیاد دارن بعد زنهای کارمند فوقش یه انگشتر دستشونه ...

شوهرم میگه یک هزارم درصد هم امکان داشته باشه زندگی ما به طلاق بکشه من نصف اموالمو بهت میدم. میگه من میدونم این زندگی زحمت کشیدی حقتو نمیخورم

زن توی خونه ارامش و عزت و وقار بیشتری داره

بله آرامش و عزت خانمای خونه دار تو جامعه ما کاملا مشخصه نمونش همین نینی سایت و زندگیای عالی که دارن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بنظر من خیلی مهمه که اگه ادم یروزی شوهرش/پدرش/مادرش نبود خودشم چیزی باشه و وجودیتش صرفا وابسته ب اونا نباشه

کار کردن فقط بحث پول نیست

بحث روابط اجتماعی و نقش اجتماعیه

بحث اینه که دایره ارتباطاتت فقط ب شوهرت و خانوادش و خانوادت محدود نمیشه

کل تایمت تو خونه منتظر شوهرت نیستی و...

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
راستش تو جاههای خصوصی من کار کردم. حس مفید بودن نمیده. بیشتر تحقیرت میکنند

احنست بخون برای دولتی

بری خصوصی وقت نمیکنی درس بخونی

بشین درس بخون استخدامی ها زیاد شدن

به حرف اونها هم گوش نده

نظر کسی رو بپرس کع حدالق ۱۵ ۲۰ سال زندگی مشترک داشته و چند تا بچه بزرگ کرده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

راست میگهتا حالا دقت کردین زنهای خانه دار چقدر طلا زیاد دارن بعد زنهای کارمند فوقش یه انگشتر دستشونه ...

شما چرا کلا توهین کردی

اتفاقا عزت و وقار زن مستقل و شاغل اگه شغلش خوب باشه بیشتره ارامشش هم به خاطر اینکه پشتش به خودش گرمه بیشتره استرس نداره

این چیزی هم که شما میگی من ندیدم همیشه زن شاغل پس انداز و دارایی بیشتری داره حداقل چیزی که من دیدم این بوده شاید طلاهای خیلی درشت ندارن چون علاقه به طلا انداختن تو خانمای خانه دار بیشتره زن شاغل مثلا خونه و ماشین میخره یا سپرده طلاش شمش و سکه هست خیلی نمایشی نیستند

اخه ادم میترسه یه روز شوهرش ولش کنه. البته شور من اینطوری نیستا . ولی از هرزنی میشنونم میگن به مردا ...

دقیقا درست میگن 👌🏼ولمونن نکنن بعضی از مردامتاسفانه نامردن و یاخسیسن پول نمیدن به زن یا ندارن ویا عرضه کار کردن ندارن درکل زن باید میموند خونه زنانگی خودشو میکرد ولی بااین وضع اقتصادی که رو به نابودی میره هر زنی مجبوره کار کنه بخاطر بچه هااااش من اگه بچه هام نبودن ازگشنگی میمردم ولی سر کار نمیرفتم

زن توی خونه ارامش و عزت و وقار بیشتری داره

😐😐عجب

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫