2777
2789

والا امروز که تا الان چیزی نخوندم ناراحتم🫠

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ساعت خوابت رو منظم کن

حتما برو آزمایش خون بده ویتامینات رو چک کن من از وقتی اینکار رو کردم قرص ویتامین میخورم خیلییی سرحال تر شدم

تحلیل آزمون هم جدی بگیر من هر آزمونی که میدم تحلیل می کنم آزمونای سنجش رو هر بار که میدم حدود 2 ساعت فقط زمان میذارم برای تحلیلش

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
ولی ساعت خوابت رو منظم کنحتما برو آزمایش خون بده ویتامینات رو چک کن من از وقتی اینکار رو کردم قرص وی ...

وای ساعت خواب بزرگترین مشکلمه از قبل 8 نمیتونم بیدارشم اصلاا 8 بیدار شمم 8 ونیم شروع میشه نمیدونم چرا اینطور شدم

تحلیل ازمون من هر درس یه روز طول میکشه تهشم کامل نمیشهه

وای ساعت خواب بزرگترین مشکلمه از قبل 8 نمیتونم بیدارشم اصلاا 8 بیدار شمم 8 ونیم شروع میشه نمیدونم چر ...

من خودم هم کامل نیستم این مشکلات رو دارم ولی خب همین که سعی کنی یکم بهتر شی خودش خوبه دیگه

بعد منظورت از 8:30 شروع میشه چیه؟ درس خوندن رو میگی؟ بابا نیم ساعت برای پاشدن و دست و صورت شستن و صبحانه خوردن و نشستن پای درس خیلی هم عالیه

من خودم هم کامل نیستم این مشکلات رو دارم ولی خب همین که سعی کنی یکم بهتر شی خودش خوبه دیگه بعد منظور ...

ارهه ببین میدونم نیم ساعت طبیعیه ولی شروع از 8 به بعد طبیعی نیست روتین کنکوری از 6 و نیمه):