2777
2789
عنوان

کار کردن زن

652 بازدید | 59 پست

سلام خانما. اگه شوهرتون ماهانه ده میلیون بهتون بده برای پس انداز و بهتون بگه ادارات خصوصی کار نکن قبول میکنید؟ ادارات دولتی مخالفتی نداره . میگه استخدامی شرکت کن قبول شدی برو.ادارت خصوصی مثل مدارس الان همینقدر میدن

من کلا حوصله کار کردن ندارم پولم نده نمیرم سرکار دوس دارم هروز غذای گرم وتاز بخورم

اخه ادم میترسه یه روز شوهرش ولش کنه. البته شور من اینطوری نیستا . ولی از هرزنی میشنونم میگن به مردا اعتماد نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه ادم میترسه یه روز شوهرش ولش کنه. البته شور من اینطوری نیستا . ولی از هرزنی میشنونم میگن به مردا ...

خب شوهرم ولم کنه

پول دارم طلا دارم خونه روهم ازش میگیرم جای مهریه

شوهر من مدلش جوریه هیز وهول نی ده ساله متاهلم

اگه ی روزی هم شیطون گولش زد کلا حق وحقوقمو میده اینجوری نیس ک بی ذات باشه

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

خب شوهرم ولم کنه پول دارم طلا دارم خونه روهم ازش میگیرم جای مهریه شوهر من مدلش جوریه هیز وهول نی ده ...

خونه جزو مستثنیات دین هست نمیشه گرفت. من نه پول دارم نه طلا. مهریمم 24 سکه هست شاید برای همین استرس دارم

راستش تو جاههای خصوصی من کار کردم. حس مفید بودن نمیده. بیشتر تحقیرت میکنند

پس جایی برو برای کار که احترام و ارزشت حفظ بشه و بین خودت و همسرت تنش ایجاد نکنه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

میگه بشین خونه خانمی کن. کارکردن حمالیه با حقوق کم

اگه واقعا در اون حد کم میدن خب نمیرفتم خودمم

همون ده تومنو میگرفتم میموندم خونه ولی نه اینکه کلا خونه دار بشم میخوندم برای استخدامی