2777
2789
عنوان

وام مسکن

82 بازدید | 9 پست

قراره خونه عوض کنیم یک میلیارد کم داریم

میخواییم طلا بفروشیم

بنظرتون وام برداریم طلا رو نفروشیم ؟

خیلیا میگن وام مسکن ارزش ندارع چون درصدش خیلی بالاس

یک میلیاردش باید دومیلیاردو هشصد پس بدی

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس ارزش نداره همون بهتر نیست طلا بفروشیم ؟

بفروش خوب ملک خوبه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

آره با قسطاش مشکلی نیس منظورم اینه اگه طلا رو نگه داریم آخه اونقدری سود میکنیم؟چون درصدش خیلی بالاس

بنظرم طلاهاتو نگه دار واسه خودت چون سرمایه خودت هستن. جدا از پیشرفتش. اگه قسطاشو میتونین بدین بگیرین بهتره. ولی سند خونتون دیگه در رهن بانکه فک میکنم به مدت ۵ سال یا بیشتر

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم طلاهاتو نگه دار واسه خودت چون سرمایه خودت هستن. جدا از پیشرفتش. اگه قسطاشو میتونین بدین بگیرین ...

آخه میدونین بحث ضرر زیان هست چون درصد وام خیلی بالاس هرچقدر طلا گرون بشه درصد وام خیلی خیلی بالاس