2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خوابم نمیبره

176 بازدید | 26 پست

پسرم کلاس هفتمه،تابستان التماسش کردم بره کلاس زبان چند روز رفت دیگه نرفت.وقتی رفت مدرسه دیگه درسش رو اهمیت ندادم خودش میگفت همه چی اوکیه،زد و بخاطر الودگی هوا قرار شد تو شاد درس بخونن که متوجه شدم زبان رو اصلا بلد نیست،هر کاری میکنم یاد نمیگیره،الان دیگه دیر شده و فکر نکنم برای امتحان برسه،اصلا حروف رو بلد نیست

کاش زودتر میفهمیدم

الان بخاطر این موضوع خوابم خورده به هم فقط دارم حرص میخورم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اول حروف انگلیسی برا خ عجیب غریب بود ولی بعدا ۲۰ میشدم فقط چیزی نگو ک روحیه اش خراب شه اینجوری ده سال دگ هم سراغ زبان نمیره

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

سلام عزیز منم همینطور شدم البته برا درس ریاضی پسرم کلاس چهارمه

کلاس چهارم آسونه،کار کنی میرسه

معلم خصوصی بگیر براش یا کسی که بلده

من معلم خصوصی زبان خواستم بگیرم ساعتی ۴۰۰،۵۰۰ هست ولی همکاری نمیکنه،بعدشم درست درس نمیدن

بزار براش درس عبرت بشه کوچیکم نیست که شما درساشو برسونی خودش باید کم کم مدیریت کردن و اولیت بندی و نظم و برنامه ریزی کاراشو یاد بگیره برای ترم بعد هم بهش پیشنهاد بده برای کلاس زبان قطعا دیر نیست دو سه جلسه کلاس خصوصی اندازه ی یه ترممدرسه بلکه بیشتر کارایی داره

منم اول حروف انگلیسی برا خ عجیب غریب بود ولی بعدا ۲۰ میشدم فقط چیزی نگو ک روحیه اش خراب شه اینجوری د ...

دیشب کلی دعواش کردم بعدا عذاب وجدان گرفتم

اخه همکاری نمیکنه،میخوام باهاش کار کنم همش بهونه میاره

بزار براش درس عبرت بشه کوچیکم نیست که شما درساشو برسونی خودش باید کم کم مدیریت کردن و اولیت بندی و ن ...

همش میگه میخوام ترک تحصیل کنم،اصلا درس نمیخونه

تا پارسال همش خیلی خوب بود امسال کلا عوض شده

فقط بخاطر معلم های دوره اولش بود هر وقت میرفتم میگفتند عالیه حالا اون دوره تموم شد رفت دوره بعد تو م ...

همینه دیگه،کتکش رو ما میخوریم

من چند باری رفتم مدرسه اش،مدیرشون گفت همه چی عالیه،پسرت درساش خیلی خوبه،منم خیالم راحت شد الان به اسنجا رسیدم

همش میگه میخوام ترک تحصیل کنم،اصلا درس نمیخونهتا پارسال همش خیلی خوب بود امسال کلا عوض شده

نکنه خدایی نکرده با کسی دوست شده چون این دوره از سن حرف شنوی از دوستان بیشتر دارند