2777
2789
عنوان

مامانم دوتا پسر نره خر مجرد داره ولی شده وبال گردن من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 35 پست
۴۰۰ کیلومتر چطوری انقدر باهاش در ارتباطی مگه چقدر تو شوهرتو میبینه؟!

هر روز زنگ میزنه ، مام ۲ ۳ ماه یه بار میریم ،همه رو زنگ میزنه میخریم میبریم براش

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
سن تون که معقوله. چرا در مدیریت روابط مشکل دارین؟

به سن نیست آدم مخش کار نکنه ۸۰ سالشم باشه کار نمیکنه دیگه .

منم عقل ندارم .

بعدشم از اول هر چی خواست گفت شوهرت نفهمه من بهت گفتم منم خر ،میگفتم نه اون ناراحت نمیشه و فلان ،کم کم روش باز شد دیگه هی زنگ میزنه فلان چیز بخر . منم روم نمیشه بگم نه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر روز زنگ میزنه ، مام ۲ ۳ ماه یه بار میریم ،همه رو زنگ میزنه میخریم میبریم براش

بنظرم داری زیادی شلوغش می کنی و اگر هم اینطور باشه که میگی مقصر خودتی بنده خدا دو سه ماه یبار می خواد شمارو ببینه چیکارتون ممکنه داشته باشه که تو خسته شدی!!!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بنظرم داری زیادی شلوغش می کنی و اگر هم اینطور باشه که میگی مقصر خودتی بنده خدا دو سه ماه یبار می خوا ...

میگم که میتونه راحت به بابام بگه برن بخرن،اما از بابام میترسه چون بابام هی فحش میده و فلان . انقدر از اول هیچی نخواسته ازش که اونم بد عادت کرده ،قبل اینکه من ازدواج کنم همش خاله م براش میخرید ،از اول بابامو بد عادت کرده .

مثلا گاز صفحه ای و ماکروفر میخواست بخره انقدر زنگ زد شما بیاید برید برام بخرید ، مام از اینجا پاشدیم خریدیم ، خب باید اینو از بابام بخواد ،یا به داداشام بگه ، انقدر نگفته که پرو شدن

الان وظیفه منو شوهرم نیست ببریمش دکتر ،زنگ زده بیاید منو ببرید دکتر ، چون بابام ببرتش هی منت سرش میزاره .

نمیدونم لابد من اشتباه میکنم . شوهرم سری قبل هی غر میزد جرا میگی من بیام جوجه درست کنم واسشون ، داداشات و بابات بیان

بنظرم داری زیادی شلوغش می کنی و اگر هم اینطور باشه که میگی مقصر خودتی بنده خدا دو سه ماه یبار می خوا ...

ببین الان ۴ ماهه نرفتیم ،ولی کلی خرید داده براش بخریم ،مثلا براش سرویس پذیرایی خریدم ،روسری گفته خریدم ، قابلمه گفته خریدم ، الانم گفته براش لگن بزرگ بخرم هی زنگ میزنه میگه رفتی بخری ؟؟ من ۳ تا بچه دارم ،سختمه خدایی

هر روز زنگ میزنه خب آخه .امشب گفت بگو شوهرت بیاد کابینت درست کنه هش گفتم نمیتونه ،گفتم باشه خودم بهش ...

به شوهرتم بگو که بگه در تخصص من نیست .چند باری بگید نمیشه نمیتونیم .انجام نمیدیم .تا اون دوتا نره خر انجام بدن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به شوهرتم بگو که بگه در تخصص من نیست .چند باری بگید نمیشه نمیتونیم .انجام نمیدیم .تا اون دوتا نره خر ...

الان موندم به شوهرم بگم ببینم چی میگه .

الان موندم به شوهرم بگم ببینم چی میگه .

حتما بگو ..به شوهرت بگو .تماسای مامانو جواب نده ..خودم جوابشو میدم ..بگو بزار پسراش انجام بدن .آخرم میگن داماد خراب کرد .بزار پسراش خراب کنند اصلا تا ابد خراب بمونه اون وسیله .تعهد ندادیم که ما درستش کنیم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حتما بگو ..به شوهرت بگو .تماسای مامانو جواب نده ..خودم جوابشو میدم ..بگو بزار پسراش انجام بدن .آخرم ...

میدونی همین مادرم این همهههه شوهرم براش کار کرده، بعد تا چیزی میشه میگه داماد دوست آدم نیست ،مثلا منظورش شوهرم نیست کلی میگه

میدونی همین مادرم این همهههه شوهرم براش کار کرده، بعد تا چیزی میشه میگه داماد دوست آدم نیست ،مثلا من ...

واسه همین میگم بگو که نمیتونه نمیشه .بلد نیست بده آدم فنی درست کنه ..چون اول و آخر میگه اون خراب کرده ..نمیگه از اول خراب بوده که .

بجای اینکه از آسمون به زمین بباره از زمین به آسمون میباره

مقصر خودتی نگو خب چه دلیلی داره داماد خرج مادرزن بده

کاری ام داشتن انجام نده مستقیم بنداز گردن برادرات

یه مدت مثل خودشون تعارف و بزار کنار تا بفهمن نمیتونن هرجور میخوان باهات رفتار کنن که داداشت فشار چنتا گردو رو نخوره

واسه همین میگم بگو که نمیتونه نمیشه .بلد نیست بده آدم فنی درست کنه ..چون اول و آخر میگه اون خراب کرد ...

آره باید تمرین کنم بتونم جواب بدم

بجای اینکه از آسمون به زمین بباره از زمین به آسمون میباره مقصر خودتی نگو خب چه دلیلی داره داماد خرج ...

چند باری شوهرم براشون کار انجام داد دیگه بد عادت شدن .

دقیقا فشار چهار تا گردو میخوری ،یه سری رفتیم خونشون قرار بود ۷روز بمونیم شوهرم حتی سیب زمینی پیاز هم خرید ب علاوه میوه و و کاهو و خیار گوجه ،بعد مامانم هی گفت وای این همه چیه آوردی لطف کردی و فلان ،بعد داداشم میگه مامان پولداره بزار بیاره زیاد که نکرده آورده بیار بخوریم . وای انقدر زورم اومد نتونستم جوابش بدم فقط حرص خوردم .

بعد که برگشتیم خونمون ، اومده بود کنار صندوق ماشین وایساده بود که مبادا مامانم چیزی بده ببریم .

انقدر بیشعوره

آره باید تمرین کنم بتونم جواب بدم

آری با یه نه گفتن هم خودتو راحت کن هم شوهرتون .اون دوتا داداشت تن پروران به باسن مبارک مجبور میشن به تکونی بدن وقتی ببینم دیگه داماد کاری براشون نمیکنه

آری با یه نه گفتن هم خودتو راحت کن هم شوهرتون .اون دوتا داداشت تن پروران به باسن مبارک مجبور میشن به ...

پرو تر از این حرفان . فقط باید دور شیم