2777
2789

هی پسر پسر میکنه سر حاملگی سومم گفت باز دختر نیاری هاااا .دختر که شد گفت واااا دختره ؟با لحن بد .

اونوقت پسرای خودش بی خاصیت هستن هیج کاری بلد نیستن ،بلد هم باشن انجام نمیدن براش . تمام خرید هاش میندازه گردن من ، شوهرت بگو کباب درست کنه ،شوهرت بگو لامپو درست کن ،شوهرت بگو دیوار دریل کنه تخته بزنه دیوار .

بابامم نهایت مفید بودنش خوراکی و مرغ و برنج بخره ، ولی رخت و لباس و وسایل و این چیزا نمیخره مثلا بگی ساعت بخر میگه گوه نخورید پول چرت و پرت ندارم بدم ، مامانمم قایمکی پول میده من برم براش بخرم ، باید کلی بیفتم دنبال شوهرم که من ببره بازار خرید کنم واسه مامانم .

خاک تو سر دهن لقم بکنم همه چیو واسه مامانم میگم اونم فورا میگه برا منم بخر ،مثلا میریم شمال زنگ میزنه فلان چیز بخر ، مثلا میریم بازار میگم روسری خریدم میگه برا منم بخر .

الان زنگ زده میگه چکار میکنی ؟گفتم کافی بار خریدم میگه برا منم بخر .هووووف خسته شدم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

خب نکن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو دنبال دردسری نگو رفتیم فلان جا ..بهت گفت به شوهرت بگو فلان کارو بکنه بگو نمیتونه از پسرات بخواه .دوتا نره خر بزرگ کردی بدی دست دختر بخت برگشته ی مردم ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چه سخت واقعا

بخدا خسته شدم ،گاهی دلم میسوزه ،ولی تو اون خونه حکم گارگر داره ، هیچی محلش نمیده ، اما خودش باعث شده اینطور بشن ، مقصر بابامم هست گند اخلاق پسراش هم عین خودش گند اخلاق

ازشون دورم ۴۰۰ کیلومتر

۴۰۰ کیلومتر چطوری انقدر باهاش در ارتباطی مگه چقدر تو شوهرتو میبینه؟!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
در دهنتو گل بگیر😅ببخشید شوخی کردمولی خودت مامانتو میشناسی بهش خرفف نزن

واقعا باید در دهنم گل بگیرم .یه سری شوهرم گفت همه چیو واسه مامانت توضیح نده ،من گارد گرفتم ،ولی حق داره . منم جز مامانم کسی ندارم ،نه دوستی نه خواهری ، مجبورم پیش مامانم حرف بزنم ولی سو استفاده میکنه

خو دنبال دردسری نگو رفتیم فلان جا ..بهت گفت به شوهرت بگو فلان کارو بکنه بگو نمیتونه از پسرات بخواه . ...

هر روز زنگ میزنه خب آخه .

امشب گفت بگو شوهرت بیاد کابینت درست کنه هش گفتم نمیتونه ،گفتم باشه خودم بهش میگم .

بدبخت اونی که زن این نفهما بشه