2777
2789

یه وام ده تمنی خونگی گیرم اومد ماهی یه تمن قسط 

رفتم یه انگشتر زیر یه تمن خریدم ۱۲ میلیون خیییلی ظریفه و‌ سبک🥲دوسش دارما ولی میگم این سرمایه حساب میشه یا نه 

یه انگشتر دیگه هم دارم بالای یه گرم هست ولی قیمتش و گفت ۱۵ واسه همین ناراحت شدم

البته قصد فروش ندارم انشالله واسه پس انداز خریدم یعنی

کار خوبی کردی معلومه که سرمایه حساب میشه مبارکت باشه

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اجازه اسی تاپیک منم بیاید دوستان

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

دو روز پیش خودت رفتی طلا خریدی بعد الان میگی دستم تنگه میخوای مال مردم رو بخوری ؟؟؟

کارآگاه کی بودی👍😂

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

چرا سرمایه حساب نشه عزیزدلم طلا هرچی باشه باارزشه 😘 مبارکت باشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس