gisomf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 24 عنوان مریض صعب العلاج دارم تایم کاریم زیاده 76 بازدید | 3 پست شوهرم سرطان داره بد حاله بچه دو ساله هم دارم ولی شیر هم دارم ولی سخت قبول میکنند برای مرخصی یا زود رفتنکسی میدونه شرایط خاص تایم کاری رو کم میکنند یا نه؟ میشه کمکم کنید دمتون گرم نظرسنجی مریض بد حال دارم تایم کاریم زیاده چیکار کنم تاب تژط ثبت امروز | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16653 پاس شیر استفاده کن.برا مریض پرستار بگیر.اطلاع دیگه ای ندارم.شفای عاجل عزیزم یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
gisomf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 24 پاس شیر استفاده کن.برا مریض پرستار بگیر.اطلاع دیگه ای ندارم.شفای عاجل عزیزم پاس شیر جدا برای مریض پرستار خب پول میخاد کلا با ۱۴تومن من و پرستاری بگیرم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16653 پاس شیر جدا برای مریض پرستار خب پول میخاد کلا با ۱۴تومن من و پرستاری بگیرم خانواده شوهرت حمایت نمیکنن؟ارثی چیزی بده همکاری کنن یا خودشون رسیدگی کنن یا پرستار بگیرن. شما هم دست تنها سختت میشه واقعاً.فکر نکنم دولت و ادارات کاری بکنن یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم