دختررتهرونی مدیر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 عنوان بچه ها چه وسایلی بگیرم زیاد مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 32 پست یه کم پول جمع کردم موندم چای ساز بگیرم یا سری ابکش و لکن استیل یا. مخلوط کن. میخوام نوبتی بگیرم. به نظر شما اولش کدوم و بگیرم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰 دیروز | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2333 ممنونم والا خودمم خیلی دوست دارم بگیرم. ولی چون پول ندارم. همشو یه جا بگیرم گفتم نوبتی بگیرم اره خوب کاری میکنی چایساز اولویت باشه بعد مخلوط کن بعد هم لگن وابکش که البته کامل نگیر به کارت نمیاد فقط جاگیر میشه عزیزم
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 اره خوب کاری میکنی چایساز اولویت باشه بعد مخلوط کن بعد هم لگن وابکش که البته کامل نگیر به کارت نمیا ... حتما این کارو میکنم ممنونم. به نظرت. بجز اینا چ وسایل دیگه ای خوبه برقی کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 اره خوب کاری میکنی چایساز اولویت باشه بعد مخلوط کن بعد هم لگن وابکش که البته کامل نگیر به کارت نمیا ... حتما این کارو میکنم ممنونم. به نظرت. بجز اینا چ وسایل دیگه ای خوبه برقی کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 4361 ممنونم از نظرت به نظر شما چ وسایل برقی بخرم اگر هیچی نداری ابمیوه گیر چهار کاره بگیر که توش مخلوط کن هم داره
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 اگر هیچی نداری ابمیوه گیر چهار کاره بگیر که توش مخلوط کن هم داره دارم آبمیوه گیری چهار کاره کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2333 حتما این کارو میکنم ممنونم. به نظرت. بجز اینا چ وسایل دیگه ای خوبه برقی ایرفرایر عالیه سولاردمگوشتکوب برقیمولتی کوکر
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 ابکش نمیدونی قیمتش چنده کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 ایرفرایر عالیه سولاردمگوشتکوب برقیمولتی کوکر داری اینارو. کارایی داره کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 ایرفرایر عالیه سولاردمگوشتکوب برقیمولتی کوکر من فقط دومی و دارم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 4361 دارم آبمیوه گیری چهار کاره خب پس سرخ کن بدون روغن یا چایساز بخر
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 خب پس سرخ کن بدون روغن یا چایساز بخر ممنون آره چرخ گوشتم ندارم 🤣 کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2333 داری اینارو. کارایی داره اره خیلی عالیه فقط مولتی کوکر ندارم که میخوام بگیرم شنیدم کاراییش زیاده