2777
2789
عنوان

بچه ها چه وسایلی بگیرم زیاد مهمه

156 بازدید | 32 پست

یه کم پول جمع کردم موندم چای ساز بگیرم یا سری ابکش و لکن استیل یا. مخلوط کن. میخوام نوبتی بگیرم. به نظر شما اولش کدوم و بگیرم

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چای ساز مصرفی تره

مبارک باشه

ابکش و لگن بعدش

میتونی از با سلام هم قسطی بخری

یا ترب

اعتبار میده از ۲ تا شش ماه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
چای ساز مصرفی تره مبارک باشه ابکش و لگن بعدش میتونی از با سلام هم قسطی بخری یا ترباعتبار میده از ۲ ت ...

ممنونم عزیز دلم

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
ابکش لگن و سرویس نخر چون همش استفادت نمیشه یه بزرگ یه کوچیک کافیهوسیله برقی بخری بیشتر بکارت میاد

عه جدی راستم میگی والا

من خودم ابکش دوتا بزرگ دوتا کوچیک گرفتم و لگن هم سرویس خدا به سر شاهده فقط دوتاش از هرکدوم دست خورد ...

ممنونم از نظرت به نظر شما چ وسایل برقی بخرم

چایساز واقعا عصای دسته من که اگر نباشه بیچارم من برا برنجم با چایساز آبجوش میارم

ممنونم والا خودمم خیلی دوست دارم بگیرم. ولی چون پول ندارم. همشو یه جا بگیرم گفتم نوبتی بگیرم