دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 عنوان بچه ها چه وسایلی بگیرم زیاد مهمه 156 بازدید | 32 پست یه کم پول جمع کردم موندم چای ساز بگیرم یا سری ابکش و لکن استیل یا. مخلوط کن. میخوام نوبتی بگیرم. به نظر شما اولش کدوم و بگیرم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰 1404/09/13 | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 کدومو بیشتر نیاز داری به نظر خودم سری ابکش کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 مخلوط کن کارایی دارع؟ کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1448 چای ساز مصرفی تره مبارک باشه ابکش و لگن بعدش میتونی از با سلام هم قسطی بخری یا ترباعتبار میده از ۲ تا شش ماه شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 4362 ابکش لگن و سرویس نخر چون همش استفادت نمیشه یه بزرگ یه کوچیک کافیهوسیله برقی بخری بیشتر بکارت میاد
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 چای ساز مصرفی تره مبارک باشه ابکش و لگن بعدش میتونی از با سلام هم قسطی بخری یا ترباعتبار میده از ۲ ت ... ممنونم عزیز دلم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 ابکش لگن و سرویس نخر چون همش استفادت نمیشه یه بزرگ یه کوچیک کافیهوسیله برقی بخری بیشتر بکارت میاد عه جدی راستم میگی والا کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
bahare594 عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 4362 عه جدی راستم میگی والا من خودم ابکش دوتا بزرگ دوتا کوچیک گرفتم و لگن هم سرویس خدا به سر شاهده فقط دوتاش از هرکدوم دست خورده اصلن استفادم نمیشه ۸ ساله خونمم
lilii357 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2334 چایساز واقعا عصای دسته من که اگر نباشه بیچارم من برا برنجم با چایساز آبجوش میارم
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 من خودم ابکش دوتا بزرگ دوتا کوچیک گرفتم و لگن هم سرویس خدا به سر شاهده فقط دوتاش از هرکدوم دست خورد ... ممنونم از نظرت به نظر شما چ وسایل برقی بخرم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
دختررتهرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 416 چایساز واقعا عصای دسته من که اگر نباشه بیچارم من برا برنجم با چایساز آبجوش میارم ممنونم والا خودمم خیلی دوست دارم بگیرم. ولی چون پول ندارم. همشو یه جا بگیرم گفتم نوبتی بگیرم کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂 بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰