2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 142 پست
من شاغلمانجام امورات خانه را عیب و عار نمی‌بینم و بلدم انجام بدم خیلی اوقات هم پیش امده که انجام داد ...

مسئله دونستن همین کارهای ساده نیست

مسئله اینه که نسل جدید به اسم بلد نیستم دارن از هر مسئولیتی شونه خالی می کنن

این برای مردها هم صدق می‌کنه و بعضی از مردا زن رو موظف می‌دونن که بیرون خونه حتما شاغل بشه و بخشی از مخارج رو گردن بگیره ..که هر دو تاش غلطه باید تعادل حفظ بشه

دلبخواهی بودن یک طرف قضیه است اینکه بگی وظیفه نیست و به من ربط نداره یه طرف دیگه 

همون هایی که میگن کار نمیکنیم،همه کارها رو انجام میدن

غذا هم می‌پزن و....مثلاً می‌خوان کلاس بزارن امروزی هستند

کلاس یعنی رسیدن به تفاهم ،واصلا راز باشه بین زن و شوهر

قرار نیست کسی هم بفهمه ،هرجوری راحتن تقسیم کار میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونا اوسکل هستن از صبح تا شب بری سرکار آخر سر هم بیای خونه غذا برای اولیا حضرت درست کنی که ی وقت ...

والا من میبینم چند ساعت تو این سایت میچرخن بعدش میگن حوصله آشپزی ندارم حتی تو یه تاپیک می‌گفت شوهرم لاله.اینم عاقبت درک کردن

دین هم گفته مرد میتونه 4 تا زن بگیره همین که نمیگیره ی لطفه بزرگهدین به مرد این اختیار رو داده که م ...

دین

موقعی ب مرد اجازه اینوداده ک مرد بتونه عدالت رو بین ۴تا زنش رعایت کنه (ک هیچکی نمیتونه)

و همسر فعلی از ازدواج همسرش راضی باشه

وگرنه عقد قبول نیست

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ازار به شوهر؟خب تو از شوهرت نخواه کار خونه و بچه داری انجام بده کسی جلوتونو‌ نگرفته چرا از زنایی که ...

اولا که شما اصلا نفهمیدی من چی میگم و مثل اینکه عادت داری بدون دقت و فکر بی ادبی کنی که این نشان دهنده نادانی و عصبی بودن شماست که از همه چیز فشار میگیری

دوما من طرفدار سرسخت مشارکت آقا توی کار خونه هستم حتی موقع سشوار هم همسرم بیکار باشه کمکم میکنم موهام خیلی بلنده من منظورم خانم های ادایی هست که میگند غذا نمیپزم پوستم خراب میشه فلان کار رو نمیکنم دستم اونجور میشه و همش توقع غذای بیرون را دارند و بری خونه شون بو چرک میاد خونه هاشون دیدم که میگم ادم تهوع میگیره ظرف ها لک، فرش کثیف مبل کثیف، جارو نزده اما ژل لپ و لب و کاشت ناخن سر موقع و اما بوی عرق و موهای کثیف