2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 142 پست
نمیدونم چرا خانم ها نمیخوان قبول کنن هر کس تو زندگی یه وظایفی داره یکی کار خونه انجام میده یکی شاغله ...

بابا چرا نمی فهمید واقعا؟؟؟؟

داره قبول؟!!

ولی وقتی نمی خواد داشته باشه و همسرشم راضیه به ما ربطی ندارهههههه

انقدر فهمش سخته واقعا؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بانو این دایه های مهربان تر از مادر برای شوهر مردم خیلی احساساتیم کردن😅😅😅

یکبار سرکار با شوهرم حرف زدم گفتم خونه رفتی لباسو رو بشور به دکمه فقط و یه پودری بریزه و حتی گفتم یه جارو هم بکش اونم با جاروبرقی ۵ دقیقه و اون روز افش بود گفت باشه یه خاتمه هی میگفت بیچاره شوهرت چی بکشه از دستت 😂😂😂

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ببینمن یه زن شاغلمازدواجم اگر روزی بخوام بکنم دوست ندارم همه وظایف خونه رو گردن خودم باشه.. پس ...

من یک عضو از جامعه هستم و مسئولیت های اجتماعی دارم و نمیخوام زندگی های ناهنجار روال جامعه بشه. چه از این نظر چ نظرات دیگه.بخاطر همین تو ذهنم خوب و بد دارم و بدون ترس میگمشون.بله دختری ک فقط تو زندگیش تنها فایده وجودش استفاده جنسی برای شوهرشه و هیچکار مفید دیگه ای نمیکنه بنظرم شان پایینی داره واقعا تو این دوره زمونه . و من نگم هم خود اون دختر واقفه ب این موضوع چون ذات انسان نمیتونه با این حجم از بی مصرف بودن کنار بیاد. بخاطر همینه حتی خیلی دخترایی ک خانه دار و بچه دار هستن با وجود انجام این وظایف خیلی مفید و عالی (ک اون دختر تو تصور ما همینم انجام نمیده) دنبال تحصیلات عالیه و بالاتر و شاغل شدن هستن چون انسان ذاتا دوس داره مفید و مفیدتر باشه.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

تو بمن بگو چرا اقازادها و بچه هاشون پول مردم چپاول میکنن میرن اونور بهترین زندگیا بااینکه پدراشون به ...

واااای 

وای .یا خدا 

من چکار به اقازاده ها دارم 

الان چه ربطی اونا دارن به این موضوع 

من یه سوال ساده پرسیدم دوست عزیز

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

یکبار سرکار با شوهرم حرف زدم گفتم خونه رفتی لباسو رو بشور به دکمه فقط و یه پودری بریزه و حتی گفتم یه ...

الهی بمیرم برای شوهرت جارو برقی دست گرفت😭😭

خانمه چقدر با فکر بوده به شوهر تو هم فکر می کرده😅😅😅😅

گیری کردیمااااااا😅

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من یک عضو از جامعه هستم و مسئولیت های اجتماعی دارم و نمیخوام زندگی های ناهنجار روال جامعه بشه. چه از ...

خب شما باش..

افرین

حالا اینجا هی بیا بگو شان اونا پایینه

نه زندگی اونا تغییر میکنه نه شما

بس کنید این رفتارهای خاله زنکانه رو... سر نکنید تو زندگی مردم..

شان شما هم این نیست که تا ته سر فرو کنی تو زندگی این و اون و در مورد منزلتشون نظر بدی..

موید و موفق باشید

بابا چرا نمی فهمید واقعا؟؟؟؟ داره قبول؟!!ولی وقتی نمی خواد داشته باشه و همسرشم راضیه به ما ربطی ندار ...

چرا شما توانایی یه بحث مودبانه ندارید؟؟ 

چرا تو بحث همیشه متوسل میشید به توهین ؟؟؟ 

حرف من این نیست کارشون درسته یا نه 

حرف من رضایت همسرشون هم نیست که برام مهم نیست 

حرف من اینه یه ادم زنده یعنی جز خوردن و خوابیدن کاری نباید کنه ؟؟؟ 

چرا یه ادم بالغ به درک زندگی مشترک نرسه و ازدواج کنه ؟؟؟ 

سوالم هم اینه باشه هیچی وظیفه خانم نیست 

قبول 

این زندگی مشترک نرماله ؟؟؟ 

شوهرش هم راضیه و مشکلی نداره 

از سرکار بیاد کارهای خونه را انجام بده مشکلی نداره 

دستش درد نکنه 

ولی این زندگی نرماله؟ 

یکی هیچی و یکی همه چیز بر عهده اش باشه ؟؟؟

منطقی حرف بزنید یکم 

داداشتون تو این شرایط باشه مادرتون نظرش چیه ؟؟؟؟

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

چرا شما توانایی یه بحث مودبانه ندارید؟؟ چرا تو بحث همیشه متوسل میشید به توهین ؟؟؟ حرف من این نیست کا ...

نمیدونم چرااینتوری میکنن واقعا

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

می‌دونی مسئله چیه ...همه مردا ندارن کمکی بگیرن واسه خانومشون..نمیتونن ماه یا حتی سالی یکبار غذا از ب ...

من شاغلم

انجام امورات خانه را عیب و عار نمی‌بینم و بلدم انجام بدم خیلی اوقات هم پیش امده که انجام دادم و صادقانه از نظرم کار سختی نیست و در توانایی همه هست ولی من سالها فشار کاریم زیاد بوده و الان خسته‌ام و علاقه‌ای هم به انجامشون‌ ندارم 

مثلا چه کسی هست که نتونه جاروبرقی رو روشن کنه و روی فرش بکشه؟

ظرف‌ها رو توی ظرفشویی بچینه و روشن کنه؟

لباسشویی رو روشن کنه؟

یا یه دستمال برداره و میز پاک کنه؟

همه‌ی این‌ها انقدر ساده هست که دختر کلاس دوم ابتدایی من هم بلده 

اما همینطور که شما میگید نمیخوای دخترتون از همکلاسیش بشنوه بلد نیست آشپزی کنه و خانه‌داری کنه من هم متقابل دوست ندارم دخترم از همکلاسیش در جامعه ما که مهریه زن ۱۴ سکه هست بشنوه رسالتش خانه‌داری و حفظ رضایت یک مرد هست

من دلم میخواد هنر دخترم در جایگاه اجتماعیش خودش رو نمایش بده

اما نمیتونم و اجازه ندارم که در سبک زندگی بقیه مردم دخالت کنم  و بگم تو حق نداری دیدگاهت رو بیان کنی پس برای برای سبک زندگی همه احترام قائلم❤️

خب شما باش..افرینحالا اینجا هی بیا بگو شان اونا پایینهنه زندگی اونا تغییر میکنه نه شمابس کنید این رف ...

شما هم همین جمله سرتو فرو نکن تو زندگی مردم بلدی هزار بار میگی. من دارم نظرمو توی ی سایت عمومی میگم فقط. هیچکدوم از اطرافیانمم خوشبختانه اینجوری نیستن ک نه شغلی نه تحصیلاتی نه خانه داری.حتی افراد پولداری ک میشناسم هم اینطور و اینقدر تن پرور نیستن بله تنبلی و تن پروری کار زشتیه و من شماتتش میکنم و میدونم حس خوبیم نمیده. همچنین موفق باشید 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چرا شما توانایی یه بحث مودبانه ندارید؟؟ چرا تو بحث همیشه متوسل میشید به توهین ؟؟؟ حرف من این نیست کا ...

داداشمم به من ربطی نداره...

اگه با زنش خوشه من غلط بکنم نظر بدم

مغلطه الکی هم نکن بانو.. حتی توهین هم نشد شما بحث توهین کشیدی وسط

نرمال باشه یا نه زندگی بقیه به من و شما مربوط نیست

والسلام