2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 142 پست

چرا به خودی میزنی خواهر

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

زندگی ه مشترک اسمش روشه

زن وظیفه پخت و پز و بشور و بساب نداره

اما مرد وظیفه شه زندگی رو بچرخونه

شاید زندگی جوری پیش بره مرد بمونه خونه و زن بره کار کنه بیرون

خواهشا انقدر همجنساتونو نکوبین

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه پس صبح تا شب کلفتی کن، بشور و بساب و اخرشم چشمت به دست یکی دیگه باشه 

الان خانما هم سرکار میرن پس مرد اشتباه میکنه کمک نکنه 

شما خودشیرین بازی در نیاز

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
داداشمم به من ربطی نداره...اگه با زنش خوشه من غلط بکنم نظر بدممغلطه الکی هم نکن بانو.. حتی توهین هم ...

من هم جایی نگفتم به من ربط داره 

اینجا یه فضاس  برای پیدا کردن درست ترین راه زندگی و بیان اظهار نظر بدون اینکه فرد متهم بشه 

ولی شماها نمیدونم چرا شنیدن اظهار نظر بقیه براتون سخته 

موفق باشید 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

حالا من کار ندارم به این چیزا یه دونه تو اینستا رن هست به اسم میتراوای از سرو کول زندگیش چرک میباره ...

من انقدر دوستش دارم

ولی خیلی زشته بچه هاش مثل قوم تاتار می خورن و می پاشن دست به سفره نمی زنن

من انقدر دوستش دارمولی خیلی زشته بچه هاش مثل قوم تاتار می خورن و می پاشن دست به سفره نمی زنن

از مامانشون یاد گرفتن

منم بدم نمیاد ازش اتفاقا تقدیرش میکنم انقدر بیخیال و بیعار اما رسما حاضر نیستم یه لحظه جاش باشم یا تو اون خونه زندگی کنم...نظافتم خوب چیزیه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

زندگی ه مشترک اسمش روشهزن وظیفه پخت و پز و بشور و بساب ندارهاما مرد وظیفه شه زندگی رو بچرخونهشاید زن ...

زن وظیفه پخت و پز و بشور بساب نداره پس وظیفش چیه دقیقا !!! قربون مادر خودم که همیشه میگفت من با عشق غذا درست میکنم برا شوهر و بچه هام 😅

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

زن وظیفه پخت و پز و بشور بساب نداره پس وظیفش چیه دقیقا !!! قربون مادر خودم که همیشه میگفت من با عشق ...

حق با مادرتونه زن هرکاری میکنه از عشق و علاقه ب همسر و زندگیشه

ولی وظیفه ش نیس

حداقل من و اطرافیانم وظیفه زن رو پخت و پز و بشور و بساب نمیدونیم 

زن این کار هارو کاملا دلی و از رو علاقه انجام میده

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چرا شما توانایی یه بحث مودبانه ندارید؟؟ چرا تو بحث همیشه متوسل میشید به توهین ؟؟؟ حرف من این نیست کا ...

من خودم شاغلم و به قول شما از صبح تا شب در استراحت نیستم

اما درجواب سوالتون:

دیدگاه همه‌ی مردها به زندگی یکسان نیست

همه از آشپزی کردن زنشون خوشحال نمیشن

من دوبار ازدواج کردم و بین رفتار همسر سابقم و همسرم خیلی تفاوت هست

همسرسابقم وقتی من آشپزی می‌کردم و دستم بوی پیاز می‌گرفت یا زیاد جلوی گاز میموندم بدش میومد و…

نه که دلش برای من بسوزه؛ خودش دلش یه زن آرایش کرده‌ی مرتب با لباس‌ مجلسی می‌خواست 

بخاطر این منم هیچ وقت آشپزی نمی‌کردم

ولی الان همسرم من رو مجبور به آشپزی نمی‌کنه اما از آشپزی کردن من هم بدش نمیاد و تقسیم کردیم و منم یه روزهایی آشپزی می‌کنم

توقع همسرم از من یه زن معمولیه نه یه زنی که ۲۴ ساعته آرایش داره 

همه‌ی مردها مثل هم فکر نمی‌کنن که قرار باشه زن‌هاشون مثل هم زندگی کنن و درست غلط زندگیشون یه‌جور باشه

هرکس پشت‌ صحنه زندگی خودش یه تفاهم و توافقی داره پس انقدر به دیگران برچسب بی‌مصرف و… نزنید

من خودم شاغلم و به قول شما از صبح تا شب در استراحت نیستماما درجواب سوالتون:دیدگاه همه‌ی مردها به زند ...

دوست عزیز من برچسب بی مصرف به کسی نزدم فقط نظرم را گفتم همینطور که بقیه مختارن نظرشون را بگن 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞