2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 142 پست
من خونه دارم غذا هم درست نمیکنم شوهرمم توسری خور نی مهربون ودرکش بالاس عاشق زندگیشه برا غذا دعوا راه ...

اخخخخخخخ قربون دهنت بانو..

برگشتم به طرف می گم خب برو غذاتو بذار چی کار به زنای بقیه داری؟

میگه پس میگی شما بی مصرف ها رو تنها بذارم؟😅😅😅😅😅😅

بدبخت من ارشدمو دارم میگیرم بعد اینم قرار دوباره کنکور بدم برای یه رشته دیگه..

حالا ما بی مصرف شما غذا پزا با مصرف😅😅😅😅😅

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

پسر عمم تا وقتی خونه هست غذاهارو درست میکنه، عید ها هم شیرینی میپزه هروقت میریم خونشون پذیرایی اکثرش با اونه میگه خانومم بیرونم کار میکنه من مردم قوی ترم باید کمک بدم تربیت درست هم همینه از بچگی عمم خوب تربیتش کرد خلاصه نه صفر نه صد ولی مطمئنم همیشه چندتا حرف مفت زن پیدامیشن باز بگن زنش کم کار میکنه ، خودتحقیر نباشیم لطفا 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی ها فقط آرایش و لباس خوب و یه باشگاه میرن و با گفتن اسم شوهر با ناززز و کشیدهههه کارشون رو میکنن ...

اگ واقع بین باشیم این چیزا خیلی خیلی کم پیش میاد مخصوصا تو جامعه ما 

یکی از کاربرای اینجا دامپزشک توی المان هس میگفت کارای خونه شو خودش انجام میده و شریکی با شوهرش بعد اینجا میگن نه ما هیچکاری نمیکنیم. اونایی ک اینجور میگن یا خیلی پولدارن یا ولخرجن یا خیلی بی عرضه یا قپی میان و خیالاتشونو میگن.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اخخخخخخخ قربون دهنت بانو..برگشتم به طرف می گم خب برو غذاتو بذار چی کار به زنای بقیه داری؟میگه پس میگ ...

زورشون میاد بخداااا 

تا کسی از چیزی حرص نخوره و دلش نخواد بیانش نمیکنه که 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اول خواستم باهات بحث کنم بعد دیدم مردی... تو زمینه ای که به نفعت نباشه حتی اگه منطقی باشه قطعا مثل ب ...

من حرف منطقی زدم اون خانوم گف اسلام میگه زن فلان منم گفتم اسلام هم میگه مرد بسان

وگرنه خودم هیچ کدوم از اون کار هارو نمیکنم

اسلام میگه اگه ی مردی بره بجز زنش 3 تا زن دیگه هم بگیره و صیغشون کنه خیانت نکرده اینم جواب حرف شما!!!!

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

کاش اونم انقدر فضول و پیگیر زندگی تو بود 😁

حالا شما نمیخواد دق و دلی زندگیت از اطرافیان فضولت رو سر من خالی کنی. وقتی ی نفر طلاق میگیره اتفاق بزرگیه علت و ایناشم خود نزدیکانش میگن 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

هیچ مردی حاضر نیس با دختری ازدواج کنه که شاغل نباشه و بگه آشپزی هم نمیکنم تکرار میکنم هیچ مردیباور ن ...

خیلی ها هستن که قبول می کنن ما هم تو فامیل دیدم..

من خودم به عنوان زن شاغل هم نمی پذیرم تمام وظایف خونه فقط به دوش من باشه..

اگه ایشون شاغله منم هستم.. پس وظایف خونه بایدددد تقسیم بشه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سلام دوستان

نظرمن اینه تودین اسلامم اومده

کلازن محضر ظرافته ببینیدازقدیم میگن آشپزخونه قلب خونست یعنی اونجابایدبرپاباشه تاببینی اون خونه زندست یانه حالایک زن باآشپزی وظاهرمرتبش میتونه دل شوهرشوبدست بیاره آشپزی وخانه داری هنریک زنه

ولی آقایونم بایددرحدخودشون یکسری کاراانجام بدن که نمیکنن متاسفانه اماغربی هامیخوان قلب یک خونه که محل گرم شدن یک خانوادست روبگیرن که به حدفشون برسن باگفتن اینکه زن نبایدکارکنه

(اونایی که کارمندن هم حتمایک برنامه ریزی دارن وقطعابایدهمسرشون بیشترکمک کنن بهشون)

ولی ساختارزن ومردخیلی فرق میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی ها هستن که قبول می کنن ما هم تو فامیل دیدم..من خودم به عنوان زن شاغل هم نمی پذیرم تمام وظایف خو ...

کامنتی ک ریپ زدی گفته شاغل نباشه و بگه اشپزیم نمیکنم.

اوف بانو هم دردیم

بانو این دایه های مهربان تر از مادر برای شوهر مردم خیلی احساساتیم کردن😅😅😅

خیلی ها هستن که قبول می کنن ما هم تو فامیل دیدم..من خودم به عنوان زن شاغل هم نمی پذیرم تمام وظایف خو ...

خب اونا اوسکل هستن از صبح تا شب بری سرکار آخر سر هم بیای خونه غذا برای اولیا حضرت درست کنی که ی وقت ناراحت نباشه😂😂

اون که صد درد صد اگه هردو شاغل باشن وظایف باید تقسیم بشه و همچنین حقوق های هر دو نفر برای زندگی خرج بشه نه هرکی بگه حقوقم برای خودم هس!!!!

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

من حرف منطقی زدم اون خانوم گف اسلام میگه زن فلان منم گفتم اسلام هم میگه مرد بسانوگرنه خودم هیچ کدوم ...

بله اسلام گفته این حرفوولی شمااگه معنی سوره طلاق وبعضی ازآیات سوره بقره بخونی اینقدررررررشرایط گذاشته خدابراشون که اگه تویک زندگی انجام بدن بهشت میشه بعدشم گفته اگه اینارورعایت نکنین مستقیم میرین جهنم

حالامردافقط چسبیدن به تیکه اولش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!