2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 142 پست

من خونه دارم غذا هم درست نمیکنم شوهرمم توسری خور نی مهربون ودرکش بالاس عاشق زندگیشه برا غذا دعوا راهدنمیندازه 

حالا بسوز😂

ب شما چه ک زندگی بقیه چجوریه

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اگه شوهرش راضی بود تاپیک نمی‌زد شما با دقت بخون بعد نظر بده

استارتر تاپیک زده  چصی زنا

خب استارترو شماها چصی نیاین از اینکارا نکنید کسی جلوتونو نگرفته 

چرا سرک تو کار بقیه زنا میکشید دایه مهربانتر مادر شوهرای بقیه شدید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من کار ندارم به این چیزا یه دونه تو اینستا رن هست به اسم میترا

وای از سرو کول زندگیش چرک میباره سفره ها همیشه زمین ظرفا همیشه کثیف مبلا و فرشا چرک...لباسا روی زمین.. ادم حالش بهم میخوره جا پا پیدا نمیکنه قدم بزاره رو فرش...خانه‌دارم هست.شعارش اینه اعصابتون خورد نکنید خسته نکنید خودتونو‌...اخه زن حسابی خونه ما این وضع بشه من سکته میکنم،اعصاب خوردی چیه..

اینا چرکول و پینتی هستن و بهانه میکنن فقط

تو خونش هزارتا ماهیتابه داره بچه هاش نیمرو میپزن  تابه هارو میندازن تو سینک

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

اصلا مگه با عقل جور در میاد هیچ وظیفه و مسیولیتی یه خانم بالغ نداشته باشه؟؟

نه جور درنمیاد

ولی اگه کسی خودش و شوهرش راضیه به من و شما ربطی داره؟؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

والا عضلاتش تحلیل میرن صب تا شب تکون نخوره 😆

بعضی ها فقط آرایش و لباس خوب و یه باشگاه میرن و با گفتن اسم شوهر با ناززز و کشیدهههه کارشون رو میکنن گاهی هم بغض قاتی میشه و اوف اوف

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

استارتر تاپیک زده چصی زناخب استارترو شماها چصی نیاین از اینکارا نکنید کسی جلوتونو نگرفته چرا سرک تو ...

من این تاپیک رو نمی‌گم انگار شما کلا بی اطلاعی .پس حرفی ندارم.شما رو با افکار تون تنها میذارم🤗

آهان منظورت اینا شما بی مصرف ها رو تنها بذارم؟؟😂

شما با صرف..

بدو غذاتو بذار شوهر گشنه نیاد خونه منم باید برای ارشد دانشگام درس بخونم

بدووو

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

آهان منظورت اینا شما بی مصرف ها رو تنها بذارم؟؟😂

درست حرف بزن اصلا وظیفه زن نیست اگرم کاری‌میکنیم از لطفه یکم وظایف و قوانین رو بخونید زن فقط تمکین باید کنه قدیم پش چرا اینهمه دایه و نوکر داشتم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

هیچ مردی حاضر نیس با دختری ازدواج کنه که شاغل نباشه و بگه آشپزی هم نمیکنم تکرار میکنم هیچ مردی

باور نمیکنید برید از پدر و برادرتون بپرسید بگید فکر کنی رفتی خواستگاری ی دختری که خانه دار هس و میگه من هیچ وقت آشپزی نمیکنم و باید غذا از بیرون بگیری  صد در صد میگه همون لحظه بلند میشدم میومدم خونه  میرفتم تو اتاقم در رو میبستم و به کار های بدم فکر میکردم😂😂

اون مرد هایی که همچین زن هایی دارن دو حالت بیشتر نیس یا بعد ازدواج دختر خانوم گفته آشپزی نمیکنم و مجورن تحمل کنن چون پول مهریه رو ندارن یا قبلش با کله رفته بودن تو دیوار و عشق جلوی چشماشون رو گرفته بوده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

من این تاپیک رو نمی‌گم انگار شما کلا بی اطلاعی .پس حرفی ندارم.شما رو با افکار تون تنها میذارم🤗

خوش باش

لفظ بازیا و مغلطه گریاتو جای دیگه نمایش بده  شاید چهارتا زن حسود و سطحی برا دست زدن