2777
2789
عنوان

حق با منه یا با شوهرم

468 بازدید | 41 پست

خونه مادرشوهرم دعوتیم رژ حالت جیگری زدم گفت پاک کن صدبار تکرار کرد صدبار رفت رو اعصابم منم اومدم پاک کردم لباس هامم درآوردم گفتم خوبت شد من جایی نمیام گفت تو لباس هات رو میپوشی جایی هم میای رنگ رژت رو ملایم تر کن اون گفت و من گفتم انقدررررررررر رفتم رو اعصابش که درو کوبید رفت بیرون به جهنم به درک به درک 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله نه نظر منم تقصیر شماست

چون یه بار هم من تجربش کردم دقیقا مثل این ماجرا رو

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

شما مقصری متاسفانهوقتی میدونی حساسه چرا لج میکنی الکی

من ست لباسم رو بخاطر رنگ رژم پوشیده بودم نه خط چشم کشیدم نه ریمل نه سایه هیچیییییی بخاطر اینکه اون رژ رو بزنم انقدر هی تکرار کرد یالا پاک کن منم پاک کردم منم گفتم حق نداری اینطوری پاشی بیای اونجا حق نداری این رنگ پیراهن رو بپوشی بعد عین پوکر نگام میکگه انگار با یه آدم دیوونه طرفه منم انقد گفتم عمدا هم رفتم رو اعصابش دروکوبید رفت 

مادرشوهر کیه که بخوای براش رژ جیگری هم بزنی

مادرشوهرم خیلی خوبه بخدا ولی من رنگ رژو برا خودم و شوهرم زدم که نگام میکنه کیف کنه ولی بدتر عن کرد تو اعصاب روانم