2777
2789
عنوان

حق با منه یا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره قبل ازدواج چطور هم رو دیدید و پسندیدید 

در مورد مسائل پوشش و ظاهر چطور باهم توافق کردید 

تا الان چطور بودید 

و...

نمیشه یهویی گفت 

اگه یه مرد بره خواستگاری یه زن لخت و باهاش ازدواج کنه و زن هم از قبل شرطش رو اعلام کنه که من همینم که هستم. و مرد همونطوری که زن لخت مادرزاده (مثال اغراق شده میگم که کار دستت بیاد) قبولش کنه، بعد ازدواج نمیتونه کوچکترین اعتراضی کنه در مورد پوشش 

اما وقتی خارج از توافق زوجین اتفاقی میفته هر کدوم حق نظر دادن دارن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بخدا الان سرم رو میکوبم تو دیوار

گلم سنت کمه یکم بزرگ شو،قرار نیس تو زندگی بگی حرف حرف خودم باشه

همیشه سعی کن سیاست داشته باشی وگرنه همسرت کم کم ازت سرد میشه 

جلوش بگو چشم ولی درعمل کار دیگه ای انجام بده 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگ داشتین میرفتین بیرون و شوهرت ی لباس میپوشید و دوس نداشتی بهش میگفتی عوض کن و مثل تو عمل میگرد واک ...

اتفاقا بهش گفتم تو باید رنگ لباست رو عوض کنی یه جوری نگام کرد انگاری با یه منگول طرفه

آره عین مته مخم رو خورد منم انقدر رفتم رو مخش که دروکوبید رفت

با کلی فکر و درگیری چهارتا چیز انتخاب میکنی باهم ست کنی ،بعد اونوقت میرسه میگه نزن ،اخه تورو سننه قوربونت برم

منوشوهرم دوست بودیم یه بار سر این قضیه دعوامون شد تا نزدیکی کات هم رفتیم ،بهش گفتم حواسشو جمع کنه

من خونه بابام به حد کافی رعایت کردم ،قرار باشه زندگی مجردیمو برام تکرار کنی گزینه هزارمم نیستی 

حق که با شماس.ولی زندگی مشترک جای این حرفا نیست.یه جایی شما باید کوتاه بیای یه جایی همسرت وگرنه که م ...

اون چرا کوتاه نیومد ؟کل ست لباسم رو با توجه به رنگ رژم با دقت و وسواس انتخاب کرده بودم ولی انقد گفت رژت رو پاک کن منم لج کردم بخدا قسم الان گوشیم رو خاموش میکنم تلفن خونه ام از پریز میکشم